- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Αντίο» και από τον ιστορικό Εργοτέλη στις Εθνικές Κατηγορίες μετά την Ξάνθη
Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας
Η επιστροφή του Εργοτέλη στις τοπικές κατηγορίες - η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας - Η ανάπλαση του Νίκος Καζαντζάκης
Μετά την προ ημερών αποχώρηση της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της Super League 2 και τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής, άλλη μία ιστορική ομάδα, ο Εργοτέλης έβαλε... τίτλους τέλους στην παρουσία του στις Εθνικές Κατηγορίες, αποχωρώντας από τη Λίγκα κι επιστρέφοντας στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου.
Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη (29/9) στην οποία επισημοποιεί το τέλος του συλλόγου από τις Εθνικές Κατηγορίες, κάνοντας λόγο για επανεκκίνηση και επιστροφή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Εργοτέλη:
«Χθες 28/9/22, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στην έδρα του Συλλόγου, στο Μαρτινέγκο.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Παρουσιάστηκαν όλες οι παράμετροι, για κάθε επιλογή από δω και πέρα, με γνώμονα πάντα την διασφάλιση του οικοδομήματος του Συλλόγου, των τμημάτων υποδομής, τα οποία και θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της νέας προσπάθειας να επανέλθει η ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο επίσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πολυήμερης προσπάθειας της επιτροπής που είχε συσταθεί, αποτελούμενη από μέλη του ΔΣ καθώς και εξωδιοικητικούς Εργοτελίτες παράγοντες, προκειμένου να διερευνήσουν την πιθανότητα συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Οι φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν, η συγκινητική διάθεση επώνυμων και ανώνυμων Εργοτελιτων να συνδράμουν δεν αρκούσαν, σε αυτή τη φάση, για την ασφαλή κάθοδο της ομάδας στην κατηγορία. Προπάντων, έβαζε σε κίνδυνο την διασφάλιση της λειτουργίας του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου "Νίκος Καζαντζάκης", του οποίου την ευθύνη λειτουργίας έχει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης και οι άνθρωποι που τον αποτελούν.
Ως εκ τούτου, προχωράμε σε επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε στέρεες βάσεις, με τις δικές μας δυνάμεις. Τα παιδιά του Συλλόγου θα είναι η μαγιά για την επόμενη μέρα. Η ανάπλαση του "Νίκος Καζαντζάκης", του ιστορικού Μαρτινέγκο, που θα προχωρήσει μέσα στο 2023, θα δώσει νέα πνοή στο Σύλλογο.
Κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πίσω για να κάνουμε περισσότερα μπροστά.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου να σταθεί δίπλα σε όλα τα τμήματα που διαχρονικά μας κάνουν υπερήφανους. Στο μπάσκετ, στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς και στις θυγατρικές ομάδες ποδοσφαίρου του Συλλόγου, το "Μαρτινέγκο", τα "Κανάρια" και τους "Νέους Εργοτέλη", πάνω στις οποίες θα στηριχτεί η επόμενη μέρα της μεγάλης ομάδας μας.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έχει μάθει στα δύσκολα.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίστευτα πράγματα στην πρεμιέρα από τον Αργεντινό μύθο
Απίστευτα στατιστικά για τον Αργεντινό θρύλο
Εύκολη πρεμιέρα για την Αργεντινή
Καμία από τις δύο δεν έχει δηλωθεί μέχρι στιγμής στο μονό γυναικών
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της σερβικής Mozzart Sport
Ο τερματοφύλακας του Πράσινου Ακρωτηρίου έχει λάβει πάνω από 8,5 εκατομμύρια followers στο Instagram
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κάνει λόγο ο πρόεδρος της ομάδας
Η ομάδα της Νέας Υόρκης πήρε το πρωτάθλημα μετά από 53 χρόνια
Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Τούρκο προπονητή
3η κόρη με την σύντροφό του και συνολικά το 5ο παιδί για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ
Ο αρχηγός της Ολλανδίας τα...έψαλλε και για τις διαφημίσεις
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Αμερικανός φόργουορντ μετά από 4 χρόνια
Ο πρόεδρος της FIFA ταξιδεύει ασταμάτητα - Σφοδρές αντιδράσεις για τη μόλυνση
Η ανάρτησή του στο Instagram
Μαγικές εικόνες από την χώρα της Καραϊβικής
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.