Αθλητισμος

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράσινο το ντέρμπι στη Λεωφόρο

1-0 με γκολ του Αϊτόρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράσινο το ντέρμπι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράσινο το ντέρμπι © EUROKINNISSI/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0: Πράσινο το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος από τον Ολυμπιακό και κατάφερε να βγει νικητής από το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι με το γκολ του Αϊτόρ στο 42ο λεπτό, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και στους τρεις υπερπολύτιμος βαθμούς. 

Το ματς για τον Παναθηναϊκό ήταν τεράστιας σημασίας, καθώς οι πράσινοι παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Άρης είχε νικήσει πριν από λίγο τον ΠΑΟΚ και είχε ανέβει στο +5 από τον ΠΑΟ, επομένως η νίκη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν μονόδρομος, ώστε να διατηρηθεί σε σταθερή ευρωπαϊκή τροχιά. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν να το θέλουν περισσότερο από τους αντιπάλους τους και αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας που καθόρισε το αποτέλεσμα. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα πίεζε για να ισοφαρίσει, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με υψηλά ποσοστά κατοχής, οι πράσινοι κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό και τις προσπάθειες του αντιπάλου. 

Την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και πάλι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες – Πέρεθ, Μαουρίσιο (63’ Βιγιαφάνιες), Γκατσίνοβιτς (63’ Βιτάλ) – Παλάσιος (90’+1’ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (72’ Αλεξανδρόπουλος), Ιωαννίδης (72’ Καρλίτος)

Στον πάγκο έμειναν: Διούδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ - Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ- Εμβιλά (59’ Μπουχαλάκης), Κανέ (58’ Φορτούνης), Αγκιμπού Καμαρά – Μασούρας (58’ Βαλμπουενά, λτ. 77’ Καρβάλιο), Γκάρι Ροντρίγκες, Γιουσέφ Ελ Αραμπί (46’ Τικίνιο)

Στον πάγκο έμειναν: Κρίστινσον, Βρουσάι, Φαντινγκά, Μανωλάς

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ