Αθλητισμος

Το Red Bull Art of Motion «βάζει πλώρη» για Μικρολίμανο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Red Bull Art of Motion

​Red Bull Art of Motion: Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει το Σάββατο 10 Ιουλίου, δίνοντας για πρώτη φορά ραντεβού στην καρδιά του Πειραιά.

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός, Red Bull Art of Motion, επιστρέφει στη χώρα μας το Σάββατο 10 Ιουλίου, δίνοντας για πρώτη φορά ραντεβού στην καρδιά του Πειραιά, το Μικρολίμανο. Ο online qualifier, ανοιχτός για αθλητές από όλο τον κόσμο, μόλις ξεκίνησε, δηλώστε τώρα συμμετοχή.

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει το 2021 και οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα, αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο. Ένα από τα πλέον γραφικά λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλλα να υψώνεται γύρω του θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο freerunning θεσμό, εκεί όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω.

Red Bull Art of Motion

Για 8η χρονιά στη χώρα μας, το Red Bull Art of Motion θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου πάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών. Το μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Πειραιά, θα συμπληρώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. Ο πρώτος είναι μέσα από τον Online Qualifier, ανεβάζοντας το freerunning βίντεό σας διάρκειας 90 δευτερολέπτων, μέχρι τις 20 Μαΐου. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε τα skills σας, κεντρίζοντας την προσοχή της κριτικής επιτροπής ώστε να σας δώσει το «χρυσό» εισιτήριο της συμμετοχής σας με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Περισσότερες πληροφορίες για τους κανονισμούς του βίντεο καθώς και τα κριτήρια επιλογής των νικητών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Red Bull Art of Motion.   

Ο δεύτερος τρόπος είναι ο Οnsite Qualifier που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά και είναι ανοιχτός προς όλους τους συμμετέχοντες. Από τη φάση Α του Onsite Qualifier θα προκριθούν 20 αθλητές για να προκριθούν στη φάση Β που θα λάβει χώρα στο ίδιο σημείο λίγη ώρα αργότερα.  

Συνοψίζοντας, η διαδικασία πρόκρισης χωρίζεται σε τρεις φάσεις που οδηγούν 18 αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου στο Μεγάλο Τελικό, στις 9 Ιουλίου στο Μικρολίμανο. Εκεί θα συναντηθούν οι 3 φιναλίστ του Red Bull Art of Motion 2019 (Ματέρα, Ιταλία), οι 12 νικητές (6 άντρες, 6 γυναίκες) του Online Qualifier, και τέλος 3 ακόμα freerunners που θα προκριθούν μέσω του Onsite Qualifier. 

Βασικές ημερομηνίες:

  • 14.04-20.05: Περίοδος Υποβολής βίντεο Online Qualifier
  • 07.07: Onsite Qualifier (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς)
  • 10.07: Red Bull Art of Motion – Μεγάλος Τελικός, Μικρολίμανο
  • Με τη συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ