- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Champions League: «Έβρεξε» γκολ και θέαμα στα ευρωπαϊκά γήπεδα
Αναλυτικά τι έγινε την πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων
Οκτώ παιχνίδια με 23 γκολ έλαβαν χώρα χθες, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, για την πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League.
Γεμάτη γκολ και θέαμα ήταν η πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Όμιλος Α'
Για τον πρώτο όμιλο η Μπάγερν έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από τη Μόσχα επικρατώντας της Λοκομοτίβ με 2-1 χάρη σε γκολ του Γκορέτσκα (13') και του Κίμιχ (79'). Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μίραντσουκ στο 70'.
Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ με 3-2. Το σκορ άνοιξε για τους Μαδριλένους ο Γιορέντε στο 29' για να έρθει η ολική ανατροπή από τους Αυστριακούς με γκολ των Ζομποσλάι και Μπερίσα στο 40' και το 47'.
Η Ατλέτικο, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με δύο γκολ του Ζοάο Φέλιξ (52', 85') έφυγε νικήτρια από το παιχνίδι.
Όμιλος Β'
Για τον δεύτερο όμιλο, η Ρεάλ απέδρασε με την ισοπαλία από την έδρα της Γκλάντμπαχ, την οποία και είδε να προηγείται με 2-0 με δύο τέρματα του Τουράμ (33', 58').
Για τη «βασίλισσα» έσωσαν την παρτίδα Μπενζεμά και Κασεμίρο στο 87' και το 93' αντίστοιχα.
Στο άλλο ματς του ομίλου, Σαχτάρ και Ίντερ έμειναν στο 0-0 στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας.
Όμιλος Γ'
Στον όμιλο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Πόρτο, από την οποία και ηττήθηκαν με 2-0.
Η Μάντσεστερ Σίτι στη Μασαλία την ίδια ώρα έστηνε πάρτυ επικρατώντας της Μαρσέιγ εκτός έδρας με 3-0. Τα γκολ των «πολιτών» σημείωσαν οι Τόρες (18'), Γκουντογάν (76') και Στέρλινγκ (81').
Όμιλος Δ'
Τέλος, στον τέταρτο όμιλο, η Λίβερπουλ αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε εν τέλει της Μίντιλαντ με 2-0 στο «Άνφιλντ» χάρη σε γκολ των Τζότα και Σαλάχ (55', 93').
Στο Μπέργκαμο, την ίδια ώρα, η Αταλάντα πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Άγιαξ, από τον οποίο «έκλεψε» την ισοπαλία.
Ο «Αίαντας» προηγείτο στο ημίχρονο με 2-0 χάρη σε γκολ των Τάντιτς και Τραορέ (30', 38') αλλά με δύο γκολ του Ζαπάτα στο 54' και το 60' αντίστοιχα, η Αταλάντα κατάφερε να αποσπάσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δηλώσεις πριν την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία
H Κολόμπους ανακοίνωσε στη συνέχεια την απόλυση του Ιγκουαΐν
Πήρε διαστάσεις σκανδάλου
Αυτοί είναι οι τέσσερις κανόνες του στην Εθνική Γερμανίας
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Ποιοι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη αξία
Ο Σλοβένος σταρ βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των κοριτσιών
«Ξεκούραση στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της
Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο παράδειγμα που πρέπει να δίνουν οι αθλητές
Θρυλικοί οδηγοί και ιστορικά μονοθέσια έρχονται στην Αθήνα για ένα φαντασμαγορικό showrun
Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης
Η special edition φανέλα της «αλμπισελέστε»
Μίλησε για τη φιλοσοφία του, τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες
Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός μέσος αποτέλεσε μία από τις σημαντικές μορφές των «ερυθρόλευκων» τη δεκαετία του ’70
Σε μία κίνηση που έκανε πάντα στους Μπακς προχώρησε ο «Greek Freak»
Σε μία ευφάνταστη παραλλαγή του σπουδαίου «Batigol», Γκάμπριελ Μπατιστούτα
Οι ντόπιοι, μάλιστα, ονόμασαν την πέτρα «Salahtaşı», δηλαδή «ο βράχος του Σαλάχ»
Ο Γκρανίτ Τσάκα βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη στην Ελβετία
Η νεαρή αθλήτρια του Ηρακλή μιλά για τον πρωταθλητισμό, τις θυσίες, τα σχόλια για την εμφάνισή της και τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων
Από ποιο δίδυμο ηττήθηκαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.