Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Πόρτο με 2-0

Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες του Μαρτίνς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μοιραίος ο Μπουχαλάκης στην ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ
Μοιραίος ο Μπουχαλάκης στην ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ © EUROKINISSI

«Λύγισε» ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία, καθώς ηττήθηκε από την Πόρτο με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ήττα από την Πόρτο εκτός έδρας γνώρισε ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 στην Πορτογαλία. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την Πόρτο να προηγείται με 1-0 μετά το τραγικό λάθος του Μπουχαλάκη στο 11ο λεπτό. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επιχείρησε να διώξει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Φάμπιο Βιέιρα, με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, παραβίασε την εστία του Σα, κάνοντας το 1-0 για τους «δράκους» στο «Ντραγκάο».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρτίνς μπήκε αποφασισμένη για την ισοφάριση και την ανατροπή, έχασε όμως μεγάλες ευκαιρίες και τελικά δέχτηκε το δεύτερο γκολ. Στο 84ο λεπτό οι «δράκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Μαρεγκά έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ολιβέιρα με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σα, κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας στην έδρα της Μαρσέιγ. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα των ομίλων ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 της Μαρσέιγ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Ουριμπέ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά (60' Νακατζίμα), Κορόνα (69' Εβανίλσον), Οτάβιο (69' Γκρούγιτς), Μαρεγκά

Ολυμπιακός: Σα - Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ, Χολέμπας (70' Βινάγκρε), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (84' Πέπε)- Μασούρας (53' Φορτούνης), Βαλμπουενά (84' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70' Μπρούμα), Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ