- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καραγκούνης: Δεν έχω λόγια για όσα περνά η Ιταλία
Μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου
Τη συμπαράστασή του στην παθούσα Ιταλία εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο Ενημέρωσης.
Για την τραγική κατάσταση που κυριαρχεί στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.
Μιλώντας στο Tuttomercatoweb, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής σημείωσε πως «η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι δύσκολη, συγκεκριμένα στη χώρα σας ήταν από την αρχή σοβαρή, αλλά ελπίζω ότι όλος ο κόσμος μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη φάση και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή» και πρόσθεσε:
«Σχεδόν τρεις εβδομάδες είμαι με την οικογένεια μου και όποτε είναι δυνατόν πηγαίνω για μια βόλτα και έπειτα γυρίζω σπίτι. Βλέπω μερικές ταινίες για να περάσει η ώρα. Τώρα το σημαντικό είναι ότι όλοι έχουν υγεία, τα υπόλοιπα έρχονται αργότερα. Οι φίλαθλοι περιμένουν το πρωτάθλημα και το Champions League αλλά τώρα ας ανησυχούμε μόνο για την υγεία και πως θα νικηθεί αυτός ο ιός».
Τέλος, για την πορεία της πάλαι ποτέ ομάδας του, Ίντερ, στο πρωτάθλημα μέχρι και τη διακοπή του σημείωσε:
«Έχω πάντα πολλούς φίλους στο Μιλάνο και θυμάμαι με μεγάλη ευχαρίστηση τα δύο αυτά χρόνια, στα οποία κερδίσαμε ένα Κύπελλο. Είναι πάντα ωραίο όταν επιστρέφω στο Μιλάνο. Η Ίντερ αυτή τη σεζόν μου άρεσε. Σχεδόν πάντα έπαιζε καλά παιχνίδια και μπορεί ακόμα να παλέψει για το Scudetto.
»Έχει κάνει ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Λαουτάρο και Λουκάκου έδειξαν καλή συνεργασία, αλλά όλη η ομάδα πήγε καλά και έκανε καλή δουλειά. Αλλά τώρα επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε και να επικεντρωθούμε. Λυπάμαι πολύ για την Λομβαρδία που έχει πληγεί σοβαρά, δεν έχω λόγια, ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκόρερ αυτής της ιστορικής επιτυχίας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο 74ο λεπτό
5ο συνεχόμενο για την ομάδα του Μπαρτζώκα
«Θα έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει καμία αμφισβήτηση», δηλώνει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής
Ο Βραζιλιάνος μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το τέλος της καριέρας του
Όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τζάμπολ
Η δράση στο Nations League συνεχίζεται την Κυριακή
Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική
Τι ώρα και πού θα δούμε τον αγώνα
Η αρχή στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup είχε αρκετή ενέργεια από τις δυο ομάδες
Περνά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του
Τι ξέρουμε για τη σύνθεση των ομάδων
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε το 67ο διεθνές του γκολ
Εικόνες από το ταξίδι της Εθνικής
Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Singapore Open
Οι 54 αφορούν φερόμενη αποτυχία παροχής ακριβών οικονομικών στοιχείων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.