Αθλητισμος

Ανησυχία για την κατάσταση του Ροναλντίνιο

«Είναι στη φυλακή, ένα μέρος στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύλληψη Ροναλντίνιο
Σύλληψη Ροναλντίνιο © EPA/Nathalia Aguilar

Ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα και Μίλαν Ροναλντίνιο, συνελήφθη στην Παραγουάη μαζί με τον αδελφό του, Ρομπέρτο Ασίς.

Ανησυχία για την κατάσταση του Ροναλντίνιο εξέφρασε ένας από τους πιο στενούς ανθρώπους του Βραζιλιάνου πρώην σούπερ σταρ. «Ο "Ρόνι" δεν είναι καθόλου καλά. Σήμερα, λόγω της κατάστασης που περνάει, έχει χάσει το χαμόγελό του. Είναι στη φυλακή, ένα μέρος στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος».

Τα λόγια ανήκουν στον Νέλσον Κουέβας, έναν από τους πιο αγαπημένους φίλους του άλλοτε άσου των Μπαρτσελόνα και Μίλαν, ο οποίος συνελήφθη στην Παραγουάη μαζί με τον αδελφό του, Ρομπέρτο Ασίς, όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στη χώρα με πλαστά διαβατήρια.

«Δεν έχει προνόμια, ούτε καν ξέρει πού είναι», δήλωσε ο πρώην επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ στο CNN Radio. «Του πρόσφερα ένα από τα σπίτια μου, αλλά προφανώς οι δικηγόροι θα αποφασίσουν. Ο Ροναλντίνιο έπεσε σε παγίδα, οι αρχές γνωρίζουν καλά ότι είναι αθώος. Χρησιμοποίησε ένα πραγματικό έγγραφο με ψευδές περιεχόμενο, είναι θύμα», πρόσθεσε ο Κουέβας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY