Αθλητισμος

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του

Από «γκάφα» του Πασχαλάκη έχασε από τη Σλόβαν με 1-0

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2188479.jpg
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play-offs του Europa League στο «Τέχελνε Πόλε».

Μετά τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε τόσο υψηλά απόδοσης στη Σλοβακία και στο τέλος μάλιστα υπέστη και ήττα με… σοκαριστικό τρόπο. Στις καθυστερήσεις, από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, η άμυνα «κοιμήθηκε», ο Πασχαλάκης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Αμπενά σκόραρε για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το τελικό 1-0 υπέρ της Σλόβαν στην Μπρατισλάβα δεν ήταν άδικο και βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Οι γηπεδούχοι, κατώτεροι ποιοτικά από την ελληνική ομάδα, έπαιξαν έξυπνα με δύο ζώνες άμυνας και κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού του «Δικεφάλου». Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 7’ με τον Ζαμπά, έκανε και κάποιες ευκαιρίες ακόμη, όμως και οι Σλοβάκοι είχαν τις δικές τους φάσεις. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

UFA Champions League: Ένα γήπεδο και ένα πρωτάθλημα για όλ@ς
UFA Champions League: Ένα γήπεδο και ένα πρωτάθλημα για όλ@ς

Οι παίκτριες του UFA Champions League μιλούν στην ATHENS VOICE για το γυναικείο ποδόσφαιρο, τις φιλίες, την αυτοπεποίθηση και τις στιγμές που κάνουν ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα να μοιάζει με κοινότητα ζωής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY