- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το «παναθηναϊκό» εμπόδιο στον γάμο Μπεργκ-Ολυμπιακού
Ο Σουηδός δείχνει να μην ξεχνά το παρελθόν του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
«Δεν κλείνω καμία πόρτα, αλλά δεν έχω αποδεχθεί και καμία πρόταση» λέει ο Σουηδός, Μάρκους Μπεργκ για τις φήμες που τον θέλουν να συμφωνεί με τον Ολυμπιακό.
Κάποιοι στην Ελλάδα έχουν βιαστεί να ντύσουν τον Μάρκους Μπεργκ στα “ερυθρόλευκα”, όμως αυτή η υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ ψωμί ακόμη. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 33χρονος φορ, που ρωτήθηκε σήμερα στη media day της εθνικής Σουηδίας.
“Συζητήσεις υπάρχουν. Δεν κλείνω καμία πόρτα, αλλά δεν έχω αποδεχθεί και καμία πρόταση. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα” τόνισε ο Μπεργκ και πρόσθεσε: “Το σημαντικό παρελθόν μου στον Παναθηναϊκό συνιστά ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεν έχω πάρει ακόμη την τελική μου απόφαση”.
Η αλήθεια είναι πως ο Σκανδιναβός επιθετικός καλοβλέπει την επιστροφή του στην Αθήνα, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι αρκετά καλή, όμως λόγω του πράσινου παρελθόντος του, οι πιθανότητες είναι 50-50. Μην ξεχνάμε πως η οικογένεια του Μπεργκ έχει αποφασίσει να μείνει στην Αθήνα μετά το τέλος της καριέρας του και γι’ αυτό άλλωστε έχει αγοράσει και σπίτι εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.