- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το Μουντιάλ τελείωσε και όλα τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκίνησαν τις σύντομες διακοπές τους. Μετά την κατάκτηση τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε μια φάση αναδιάρθρωσης, κάτι που φάνηκε πολύ γρήγορα τόσο με την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν όσο και με την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.
Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, κάτι που σημαίνει ότι η «βασίλισσα» χρειάζεται… νέα επίθεση. Για την ακρίβεια τουλάχιστον δύο παίκτες που θα μπορούν να παίξουν είτε στα πλάγια είτε σαν περιφερειακοί επιθετικοί.
Ο πρόεδρος της ομάδας, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ήταν ξεκάθαρος χθες σε δηλώσεις του: «Ετοιμαστείτε για μεγάλες, διαγαλαξιακές μεταγραφές»… Αυτό σημαίνει ότι οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών από το πάνω-πάνω ράφι.
Επειδή η συγκεκριμένη ομάδα έχει και τα χρήματα και το όνομα, άρα δύσκολα της αρνείται κάποιος, τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Πέρεθ θέλει τον Νεϊμάρ, αλλά όλοι οι συμβουλάτορές του προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Προτιμούν τον Κιλιάν Μπαπέ, που και μεγαλύτερο potential έχει ως παίκτης και καλύτερο «όνομα» αυτή τη στιγμή.
Για την άλλη θέση, φαβορί είναι ο Εντέν Αζάρ και αουτσάιντερ ο Δανός Έρικσεν της Τότεναμ. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι «μερένγκες» θα πάρουν και τερματοφύλακα, πιθανότατα τον Τιμπό Κουρτουά από την Τσέλσι και μετά… βλέπουμε.
Πάντως, για τους δύο Βέλγους της Τσέλσι (Αζάρ-Κουρτουά), έχει σημαντικές αντιρρήσεις ο νέος προπονητής των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Σάρι, όμως οι δυο τους –και ειδικά ο Αζάρ- δεν κρατιούνται…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Μπερναμπέου» θα συνεχίσει να είναι γεμάτο από αστέρια, απλά θα είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες φορές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με συμπλοκές και βαριές τιμωρίες είχε καταλήξει ο αγώνας
Τι ήταν αυτό που έκανε τόσους ανθρώπους να αποφασίσουν μια μέρα να βάλουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και να πάρουν τους δρόμους, τα βουνά και τα γήπεδα;
Ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς πήρε σαφή θέση
Ο 27χρονος φορ έχει ήδη καταγράψει 11 γκολ και δύο ασίστ σε 14 συμμετοχές με την Κόμο
Στα ημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της Ελληνίδας τενίστριας στο τουρνουά WTA 250 του Χονγκ Κονγκ
Δείτε την τρομερή προσπάθειά της
Την απόφαση ανακοίνωσε ο Ζόρζε Ζεσούς στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής
Και όλη την ευρωπαϊκή δράση
Για την ιστορική αναμέτρηση στο Diamond League της Ζυρίχης
Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ
Ο Ντοκ Ρίβερς άφησε αιχμές για τον πρώην παίκτη του
Τι συμφώνησαν Μπάγερν και Τότεναμ το 2023
Ο 25χρονος τερματοφύλακας δέχεται απειλές
Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση από την Ελληνίδα τενίστρια
Για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή
Ποιος θα το κληρονομήσει
Όλες οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.