- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι επόμενες κινήσεις των «Δικεφάλων»
Πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες οι διοικήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Αφού παρέλθει το αυτόφωρο, σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης για να χαραχτεί η πολιτική του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες. Η κλήση από την αθλητική δικαιοσύνη είναι δεδομένη, οπότε για μια ακόμη φορά οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για νομική μάχη.
Επειδή η εικόνα με το περίστροφο στη ζώνη του μαινόμενου Σαββίδη είναι αδιάψευστος μάρτυρας, αν στον ΠΑΟΚ τα βρουν σκούρα, τότε είναι διατεθειμένοι να παίξουν άλλο χαρτί. Ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας, ώστε έτσι να προσπαθήσει να τραβήξει πάνω του τις κατηγορίες και αυτές να μην επηρεάσουν τον σύλλογο. Ουδείς ξέρει αν θα καταφέρει να πείσει κάποιον δικαστή, καθώς ο Σαββίδης την ώρα που έκανε το «ντου» ήταν θεσμικό όργανο της ομάδας, όπως άλλωστε και ο Λούμπος Μίχελ που επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Κομίνη.
Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, οι άνθρωποί της δείχνουν ψύχραιμοι και δεν σκοπεύουν να κάνουν πολλά πράγματα. Σαφώς και θα καταθέσουν τα πάντα, ενδεχομένως να έχουν και έξτρα υλικό που εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά τόσο μέσω του φύλλο αγώνος όσο και μέσω των εικόνων, θεωρούν αυτονόητο πως η τιμωρία του ΠΑΟΚ θα είναι βαριά, τουλάχιστον όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα.
Στον «Δικέφαλο» της Αθήνας δεν συμφωνούν με τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά θεωρούν ότι στο τέλος της υπόθεσης θα βρεθούν κερδισμένοι και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού –δύσμοιρου- πρωταθλήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφει στον Άρη μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό
Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά την απόφασή του να αγωνιστεί στους Φιλαδέλφεια Σίξερς
Η μεγάλη απόφαση για τον «Βασιλιά» πάρθηκε
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις έγιναν αφορμή για πλήθος θετικών σχολίων
Αντίστροφα για την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων μετρά ο Ολυμπιακός
Διαδέχεται τον Ντιντιέ Ντεσάν
Το 9ο International Open SKG Chess Tournament διεξάγεται 6-11 Αυγούστου - Έπαθλα 4.000€ και βαθμοί αξιολόγησης FIDE
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το συγκινητικό «αντίο» στους πρώην συμπαίκτες του
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο
Ανατροπή express και νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά
Η Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο κατέκτησε τέσσερα γκραν σλαμ στην καριέρα της
Ο Έλληνας εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Άρη από τον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.