Αθλητισμος

Εκτός Εθνικής μπάσκετ ο Ντόρσεϊ

Η επίσημη αιτιολογία μιλά για τραυματισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364370-753600.jpg

Ούτε φέτος θα δούμε τελικά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Ο ομογενής γκαρντ αποκλείστηκε από την αρχική 16άδα του Κώστα Μίσσα, διότι έχει έναν τραυματισμό στο πόδι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Όμως, όλα δείχνουν ότι άλλοι είναι οι λόγοι που αφήνουν τον Ελληνοαμερικανό μπασκετμπολίστα εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ακούγεται έντονα πως ο ατζέντης του παίκτη ζήτησε να μάθει από τώρα αν ο παίκτης του θα είναι στην τελική 12άδα, ενώ όλοι γνωρίζουν πως η τελική επιλογή του προπονητή θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου.

Παρότι υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς, ο Ντόρσεϊ δεν θέλει να χάσει πολύτιμο έδαφος στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος τη νέα σεζόν με την ομάδα του στο ΝΒΑ. Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν ήταν σίγουρος για την αποστολή στο Ευρωμπάσκετ, προτίμησε να μην σπαταλήσει έναν μήνα προπονήσεων μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τη θέση του παίρνει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης της ΑΕΚ, ο οποίος βέβαια έχει απειροελάχιστες πιθανότητες για να επιλεγεί στο Ευρωμπάσκετ.

ΝΤΟΡΣΕΪ ΣΤΟ ΣΑΜΕΡ ΛΙΓΚ:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ