Αθλητισμος

Ρεβάνς χωρίς τον Μπέιλ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τραυματίας ο Ουαλός στο μεγάλο ματς της «βασίλισσας» με τη Μπάγερν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
350169-726395.jpg
EPA/JUANJO MARTIN

Μια μεγάλη απουσία της τελευταίας στιγμής θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον σημερινό επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα απουσιάσει ο Γκάρεθ Μπέιλ λόγω τραυματισμού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να το υπερασπιστούν απέναντι στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και την παρέα του.

Ο Πολωνός φορ έλειπε από το πρώτο παιχνίδι κι απόψε όλο το βάρος θα πέσει στον Σέρχιο Ράμος. Ο αμυντικός της Ρεάλ θα έχει... υπερωρίες και πάνω του θα στραφούν όλα τα βλέμματα, στην προσπάθεια της «βασίλισσας» να περάσει στα ημιτελικά. 

Συνήθως ο Ράμος αποτελεί το επίκεντρο. Όχι μόνο για τα κρίσιμα γκολ που πετυχαίνει με το τσουβάλι. Πριν από πέντε χρόνια είχε γίνει... ανέκδοτο, πάλι σε ένα ματς κόντρα στην Μπάγερν.

Η Ρεάλ είχε χάσει με 2-1 στο Μόναχο, νίκησε με το ίδιο σκορ στο γήπεδό της και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί αστόχησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κακά, αλλά όλοι θυμούνται την κάκιστη εκτέλεση του Ράμος, που έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα άουτ, με συνέπεια η Ρεάλ να αποκλειστεί από τον τελικό. 

Μάλιστα, τότε κυκλοφόρησαν πολλά χιουμοριστικά βίντεο σαν αυτό: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ