- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καταγγελία για απειλή σε φίλαθλο της Εθνικής με μαχαίρι
Στο φιλικό της Τετάρτης με τη Λευκορωσία
Αναστάτωση προκάλεσε η καταγγελία, στην οποία προέβη ο σύνδεσμος φιλάθλων της εθνικής ομάδας, «Γαλανόλευκος Φάρος», που κάνει λόγο για επίθεση από χούλιγκαν με μαχαίρι, στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Λευκορωσία. Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος αναφέρει πως περίπου 15 άτομα με καλυμμένα πρόσωπα απείλησαν τους φίλους της εθνικής με μαχαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος», καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στις εξέδρες του γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των εθνικών ομάδων Ελλάδα-Λευκορωσία, από ομάδα ανεγκέφαλων, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.
Οι δράστες, περίπου δεκαπέντε τον αριθμό, κινήθηκαν εναντίον του προεδρείου του συλλόγου μας και με βίαιο τρόπο και ύβρεις αφαίρεσαν την ιστορική τρομπέτα από τον τρομπετίστα της κερκίδας μας. Δεν δίστασαν μάλιστα να μας απειλήσουν και με μαχαίρι, ενώ έδρασαν με καλυμμένα πρόσωπα και υπό την πλήρη απουσία οποιασδήποτε αστυνομικής δύναμης ή ασφάλειας του γηπέδου.
Το λυπηρό αυτό περιστατικό δεν θα μας αποτρέψει φυσικά από το να παραμείνουμε στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα που θα αγωνίζεται, ωστόσο οφείλουμε να προβούμε στην δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού καθώς τα ερωτηματικά που εγείρονται είναι πολλά και δεν θέλουμε να ανεχτούμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον, τα οποία μάλιστα θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και της σωματική μας ακεραιότητα.
Για το καλό της Εθνικής μας ομάδας αλλά και για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στον καθοριστικό αγώνα Ελλάδα-Βοσνία, το ΔΣ του συλλόγου μας αποφάσισε να πάρει τώρα θέση για το περιστατικό, αφότου δηλαδή ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».
Αναφέρουμε μάλιστα ότι η ΕΠΟ ενημερώθηκε για το συμβάν και προέβη σε αντικατάσταση της τρομπέτας ώστε οι μελωδίες της να συνεχίζουν να συντροφεύουν τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών σε κάθε γωνιά της γης. Παράλληλα ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ενδιαφέρον που έδειξε. Ο Γαλανόλευκος Φάρος θα συνεχίσει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας όλων των Ελλήνων προωθώντας πάντοτε το φίλαθλο πνεύμα ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας των γηπέδων...»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.