- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ήμουν Ολυμπιακός και έγινα ΠΑΟΚ
Ο λόγος που τον έκανε να αλλάξει ομάδα
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ωστόσο αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι παλαιότερα ήταν υποστηρικτής του Ολυμπιακού.
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 FM μιλώντας για την καριέρα του αλλά πολύ περισσότερο για ποδόσφαιρο. Ο δημοφιλή ηθοποιός αποκάλυψε πως πιο μικρός υποστήριζε τον Ολυμπιακό, όμως στη συνέχεια μαγεύτηκε από τον ΠΑΟΚ του Γιώργου Κούδα.
«Έγινα ΠΑΟΚτσής πριν από πολλά χρόνια με τη μεγάλη ομάδα του Κούδα. Γούσταρα εκείνη την ομάδα, με εντυπωσίασε η ιστορία της, λάτρεψα τον ΠΑΟΚ και έτσι αποφάσισα να αλλάξω ομάδα. Ήμουν Ολυμπιακός πρώτα, όχι φανατικός, και έγινα ΠΑΟΚτσής. Με εντυπωσίασε η ιστορία της προσφυγιάς, της φτωχολογιάς.
»Είδα κι εκείνο το ματς με τη Μπάγερν που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Έβλεπα τη μπάλα που έπαιζε η ομάδα, γούσταρα πάρα πολύ και σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι φανατικός. Είχα και κάποιους φίλους στη Θεσσαλονίκη, πήγα και 2-3 φορές στην Τούμπα, με εντυπωσίασε ο παλμός της κερκίδας, δεν θέλει και πολύ», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το αν πηγαίνει στα παιχνίδια του «δικεφάλου» στην Τούμπα, δήλωσε: «Έχω πολλά χρόνια να έρθω. Συνήθως οι Κυριακές για εμάς είναι μέρα δουλειάς. Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη όταν είμαι πάντα στις Κυριακές έχουμε παραστάσεις. Όποτε μπορώ βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση. Όταν είμαι στο θέατρο πολλές φορές στα διαλείμματα ακούω τα ματς του ΠΑΟΚ από το ραδιόφωνο.
»Είμαστε κάμποσοι ΠΑΟΚτσήδες και πολλές φορές όταν έχουμε την ευκαιρία φτιάχνουμε και κλίμα στα παρασκήνια. Δεν θέλω να καρφώσω άτομα, ας το πουν οι ίδιοι αν θέλουν. Κάποιοι έχουν δηλωθεί από μόνοι τους. Είναι πολλοί γνωστοί Ηρακληδείς, Αρειανοί αλλά και ΠΑΟΚτσήδες, όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος».
Όσον αφορά τον παίκτη που θεωρεί ίνδαλμα, δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση είναι ο Βιεϊρίνια, αλλά έχουμε πολλούς, όπως ο Κρέσπο και άλλοι. Μου αρέσουν διάφοροι, δεν θέλω να πω ονόματα. Έχω ορισμένες αδυναμίες, αλλά ο αρχηγός είναι ίνδαλμα», ενώ για τον Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε: «Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις, αλλά δεν θέλω να το επεκτείνω, επειδή όλοι γινόμαστε λίγο προπονητές της εξέδρας και με τσαντίζει που όλοι έχουμε γνώμη.
»Ως ηθοποιός έχω μάθει να σέβομαι τον σκηνοθέτη. Το ίδιο και ομάδες πρέπει να σεβόμαστε τον προπονητή. Όσο είναι στον ΠΑΟΚ θα ακούμε τον προπονητή. Αν αποδειχθεί στο τέλος ότι ήταν λάθος, OK».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η «Λωξάντρα» ήταν η τελευταία ασπρόμαυρη τηλεοπτική σειρά η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ το 1980
Η ηθοποιός αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης – Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός στη σπονδυλική στήλη
Από την επιτυχία του Breaking Bad μέχρι τη δράση του για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, ο RJ Mitte άφησε το δικό του αποτύπωμα
Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό
Το αιχμηρό σχόλιο μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Η μαγική στιγμή που άλλαξε τα πάντα και την έκανε να χορέψει καταπληκτικά στο πρώτο live
Τα αστεία για τις σχέσεις της ηθοποιού
Ανοιχτό κάλεσμα για 500 κομπάρσους που θέλουν να συμμετάσχουν
Φινάλε έκανε το βράδυ της Τετάρτης η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών, από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης
Η χιουμοριστική πρόταση του παρουσιαστή και η απάντηση του δημάρχου της Νέας Υόρκης
Η τηλεοπτική Κέλι Καπόφσκι μίλησε για τα δικαιώματα
Η πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός του «Lioness» μίλησε για τις εξαντλητικές απαιτήσεις της σειράς
Ο Ένγκιν Μπάλαμπαν στην 6η και τελευταία σεζόν με φόντο την Ελλάδα
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
Η ατάκα που ξεχώρισε στο νέο τρέιλερ της όγδοης σεζόν του «The Kardashians»
Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με τους νικητές της 78ης απονομής
Ο Φορντ και η Τζιν Σμαρτ κυνηγούν ιστορικές νίκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.