Κινηματογραφος

O Vin Diesel έστειλε «μήνυμα... ειρήνης» στον Dwayne Johnson

«Το είχα υποσχεθεί στον Paul Walker»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το cast της ταινίας Fast & Furious
Το cast της ταινίας Fast & Furious © Getty Images/Ideal Image

Ο Βιν Ντίζελ προσκαλεί τον Ντουέιν Τζόνσον να επιστρέψει στα δυο τελευταία «Fast & Furious».

Τέλος στη διαμάχη με τον Dwayne «The Rock» Johnson η οποία ξεκίνησε στα πλατό της σειράς ταινιών «Fast & Furious» και κρατάει μέχρι και σήμερα, θέλει να βάλει όπως φαίνεται ο Vin Diesel.

Ο τελευταίος ανέβασε μια ανοιχτή πρόσκληση στο Instagram λέγοντας πως θα ήθελε να δει το «μικρό του αδερφό» να επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Λούκας Χομπς για την επόμενη ταινία, η οποία θα αποτελεί και το πρώτο από τα δυο μέρη του μεγάλου φινάλε.

«Μικρέ μου αδελφέ Dwayne, ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του Fast & Furius 10. Όπως ξέρεις τα παιδιά μου σε αναφέρουν ως θείο Dwayne στο σπίτι. Δεν υπάρχει γιορτή που να μην στέλνεις τις ευχές σου, αλλά ήρθα η ώρα. Η κληρονομιά περιμένει.

Σου είπα πριν από χρόνια οτι θα εκπληρώσω την υπόσχεσή μου στον Pablo (σ.σ Paul Walker). Ορκίστηκα οτι θα καλύτερο Fast & Furius στο φινάλε του που θα είναι το 10. Στο λέω με αγάπη, αλλά πρέπει να εμφανιστείς.

Μην το αφήσεις, έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις, τον οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος. Ελπίζω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα όλα ξεκίνησαν όταν ο Johnson είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του με διάφορες επιλογές του Diesel στην παραγωγή. Μάλιστα ο ίδιος είχε ανεβάσει παλιότερα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία την αγανάκτησή του για κάποιους συναδέλφους του, χωρίς να τους κατονομάσει. «Αν δείτε τον Απρίλιο την ταινία και νομίζεται πως σε μερικές σκηνές δεν παίζω και πραγματικά το αίμα μου βράζει, τότε έχετε δίκιο.»

Η δέκατη, και προτελευταία ταινία, της σειράς «Fast & Furious» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023 με τον Τζάστιν Λιν να αναλαμβάνει και πάλι την σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ