Βιβλιο

ΗΠΑ: Ανάρπαστο το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα - Πούλησε πάνω από 2 εκατ. αντίτυπα

Σε διάστημα μόλις 2 εβδομάδων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
michelle.jpg
© EPA/MICHAEL REYNOLDS

Τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα έχουν ήδη πωληθεί σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, που επικαλείται την εταιρεία NPD BookScan, το «Becoming» είναι ήδη το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του, την 13η Νοεμβρίου, η πρώην Πρώτη Κυρία ξεκίνησε μια περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.

Την επόμενη εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα επισκέπτεται την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων θα μεταβεί στο Παρίσι, την προσεχή Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον οίκο Penguin Random House (PRH), στην βορειοαμερικανική αγορά έχουν ήδη εκδοθεί 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα του «Becoming».

Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες. Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026 στο Πεδίον του Άρεως
54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026: 210 εκδοτικοί οίκοι και περισσότερες από 200 εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

Από τις 4 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, το μεγάλο ραντεβού του βιβλίου επιστρέφει στην Αθήνα, με 285 περίπτερα, παρουσιάσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο.
Κατερίνα Αγυιώτη: «Το χιούμορ κάνει πιο ανεκτή την ειλικρίνεια πάνω σε θέματα που πονάνε»

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις Τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY