Τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας βοηθούν τον έρωτα
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Στο Κολωνάκι τα bao buns έχουν την υπογραφή του Χρήστου Γλωσσίδη
Φαγητό, γλυκό και cocktails από τους καλύτερους
Αν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, τα ταξίδια έρχονται σπίτι μας
Αναμένεται να ανοίξει με την άρση της καραντίνας και την απελευθέρωση της εστίασης
Τα είδη του ψωμιού και μερικοί από τους καλύτερους αθηναϊκούς φούρνους
Η υψηλή γαστρονομία μπήκε στις κουζίνες μας
Μόλις άνοιξε κι είναι υπέροχο
Με τέτοιο καιρό, το μόνο που θέλεις είναι κάτι να αχνίζει...