Burger από άλλη διάσταση! Τα χρώματα στα μπιφτεκόψωμα είναι όλα από φυσικά υλικά. Τι μας είπε ο Γιάννης Γκούτσιος.
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Στο Περιστέρι υπάρχει ένα μαγαζί όπου το κέικ σερβίρεται σε μορφή… κρέμας!
Τον τελευταίο χρόνο εμφανίστηκαν στην Αθήνα αρκετά στέκια που δοξάζουν τη νοστιμιά του fried chicken.
Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς μόλις δημιουργήθηκε
Καινούργιο μπεργκεράδικο στο Κολωνάκι με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου
Φουλ θρεπτικά αλλά και οι πρωταγωνιστές στο Instagram, εκεί όπου η αξία κάθε food trend κρίνεται αποκλειστικά από το πόσο χορταίνει το μάτι…
Η νέα, γοητευτικά παράξενη σοκολάτα του Γιώργου Ζαρζώνη
O Λάζαρος Καπαγεώρογλου έχει μια νόστιμη ιστορία να αφηγηθεί
Από το 1953 στέκεται μοσχομυριστός στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Τήνου