Αρχειο

Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ κι επίσημα ο Αιμίλιος Λιάτσος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25662-59550.jpg

Το διοικητικό συμβούλιο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε στην σημερινή του συνεδρίαση την πρόσληψη και τοποθέτηση του Αιμίλιου Λιάτσου στο επίζηλο πόστο του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης.

Η πρόθεση έχει διαρρεύσει εδώ κι αρκετές ημέρες προκαλώντας πλήθος σχολίων τόσο στις εφημερίδες και το ίντερνετ – όσο κυρίως – στα κοινωνικά δίκτυα που επέμειναν να σχολιάζουν το πρόσφατο «ελαφρό» δημοσιογραφικό παρελθόν του πρώην (πλέον) παρουσιαστή του STAR. Μάλιστα, είχε γραφτεί πώς έπαιζε κι ένα σενάριο τριανδρίας με τη συμμετοχή του διευθύνοντα συμβούλου Νίκου Σίμου και του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Στράτου Μπαλή δίπλα στον Λιάτσο προκειμένου να κόπαζαν οι αντιδράσεις. Οι οποίες σε μεγάλο βαθμό προήλθαν και από τον πολιτικό κόσμο, κυρίως τη συγκυβερνούσα δύναμη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Επίσης, το ΔΣ τοποθέτησε επίσης τον δημοσιογράφο Γεώργιο Αντωνίου συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της NET FM και της ΕΡΑ Σπορ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα τον ακολουθήσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο ρεπόρτερ Τσιλιπουνιδάκης και πώς θα τον αντικαταστήσει ο Σταμάτης Μαλέλης στο «νεανικό δελτίο»…

- Π.Μ. -

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ