Αρχειο

Εμπνέουμε ο ένας τον άλλο

Δεκατρείς άνθρωποι μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να περπατάμε παρέα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23220-55110.jpg

«Κανείς δεν θα περπατήσει μόνος του σ’ αυτό το δρόμο». «Είναι καιρός να πιστέψουμε ο ένας στον άλλον». «Με τη δική μας δύναμη μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Ο Κώστας, ο Χρήστος και η Λίνα δηλώνουν αισιόδοξοι. Αποφάσισαν να εκφράσουν την ελπίδα τους με μηνύματα αλληλεγγύης. Το κατάφεραν συμμετέχοντας στο Keep Walking Greece 2, το ελληνικό βίντεο που επιδιώκει να εμψυχώσει τους Έλληνες φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα. Δεκατρείς άνθρωποι μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να περπατάμε παρέα.

Βασισμένη στο διάσημο τραγούδι «You will never walk alone», η ελληνική παραγωγή του Keep Walking ξεκίνησε το ταξίδι της στην τηλεόραση και τα social media στις 13 Φεβρουαρίου. Το δεύτερο μέρος ανέβηκε στο Facebook στις 5 Ιουνίου και τα like & share αυξάνονται συνέχεια.

Οι πρωταγωνιστές, δηλαδή όλοι εμείς, μιλούν για την κρίση. Θέλουν να την ξεπεράσουν και προτείνουν τρόπους για να φτάσουμε σε μια κοινωνία προόδου. Τα μηνύματα όλων ανέβηκαν πρώτα στο Facebook και αμέσως μετά επιλέχθηκαν τα καλύτερα, δηλαδή τα πιο αισιόδοξα.

Δείτε το νέο video του Keep Walking Greece και μοιραστείτε το με τους φίλους σας! www.keepwalkinggreece.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ