Αρχειο

Τezenis: Τα Must Haves των Διακοπών

Τα πιο pop και stylish σχέδια

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22886-54495.jpg

Κάνε τη λίστα σου με τα απαραίτητα σε μαγιό και beachwear. Η Τezenis σου προτείνει τα πιο pop και stylish σχέδια, πριν και μετά την παραλία. Κάθε στυλίστρια θα σου πει ότι για να φτιάξεις με έξυπνο τρόπο τη βαλίτσα των διακοπών, πρέπει να πακετάρεις τα απαραίτητα που με διαφορετικούς συνδυασμούς θα πολλαπλασιάσουν τις στιλάτες, καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Τα μαγιό και beachwear κομμάτια θα είναι η βασική γκαρνταρόμπα σου 24/7, κι εδώ είναι που πρέπει να δώσεις βάση για να δημιουργήσεις τις πιο pop και stylish εμφανίσεις. Πριν και μετά την παραλία.

POP ΜΑΓΙΟ

Στην Tezenis θα βρεις τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε γραμμές, σχέδια και χρώματα. Εκτός από τα κλασσικά σχέδια, brazilian, τρίγωνα, στράπλες, η νέα συλλογή διαθέτει δύο hot κομμάτια: ένα μη ενισχυμένο τοπ με κόμπο και ένα ενισχυμένο push-up. Η fashionista θέλει να παίζει με διαφορετικά look και στην παραλία. Πάρε μαζί σου, λοιπόν, μπικίνι Τezenis με floral prints, πουά μοτίβα, lurex ρίγες και mélange.

COOL BEACHWEAR

Συνδύασε το Tezenis μαγιό σου με μια λευκή μίνι ή τζιν φούστα, με ένα μακρύ T-shirt Tezenis (έχεις δει το ροζ που αναδεικνύει το μαύρισμα;). Θα καλυφθείς με το Νο1 ρούχο των διακοπών που δεν είναι άλλο από το σορτς (στα βασικά χρώματα). Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου sundresses που είναι ό,τι πρέπει και για μια βόλτα στο νησί, μετά το ηλιοβασίλεμα.

ΦΛΟΥΟ ΣΤΥΛ

Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού που την είδαμε και σε όλες τις πασαρέλες. Είναι must να φορέσεις κάτι σε νέον χρώματα κι η Τezenis σου δίνει πολλές επιλογές. Μαγιό, T-shirts, φούστες, ζώνες, σορτς. Η πιο in τάση για τα κορίτσια που βλέπουν πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Ειδικά το Καλοκαίρι.


Γνώρισε τώρα, τη νέα καλοκαιρινή συλλογή TEZENIS σε ένα από τα καταστήματα της ιταλικής αλυσίδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ