Αρχειο

NIVEA Crème: Η πιο σταθερή μας φίλη

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ NIVEA

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14721-41426.jpg

Αν κάτσεις και τις μετρήσεις οι σταθερές αξίες στη ζωή σου βγάζουν μάλλον μικρό νούμερο. Όμως εκτός από την οικογένεια και τους φίλους σου που έχουν θέση πρωταρχική υπάρχουν και αυτά, τα μικρά αλλά σταθερά που σε συντροφεύουν στην καθημερινότητά σου. Το αγαπημένο σου μπλε κουτί της NIVEA είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Τώρα που το σκέφτεσαι αυτό το κουτί συντροφεύει την καθημερινότητά σου πολλά χρόνια τώρα. Θυμάσαι τη μαμά σου να σου βάζει NIVEA για να μην καείς από τον ήλιο και μετά γελάς, γιατί θυμάσαι ότι όταν ήσουν μικρούλα της έκλεβες συχνά την κρέμα, άνοιγες προσεκτικά το ασημί προστατευτικό κάλυμμα, απολάμβανες τη χαρακτηριστική μυρωδιά της και την άπλωνες, στα κρυφά. Και τώρα που έγινες «ολόκληρη γυναίκα» όπως σε αποκαλεί η μαμά σου, πάλι το μπλε κουτί εντοπίζεις πρώτο στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι σου.

Το παγκόσμιο αυτό best seller έχει απολύτως νεανική όψη παρά τα 100 του χρόνια και ταυτόχρονα θεωρείται αξία κλασική στον χώρο της περιποίησης.

Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα προϊόντα NIVEA, που συμπεριλαμβάνουν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες σειρές για το σώμα και το πρόσωπο. Η κρέμα NIVEA όμως στο μπλε κουτί εξακολουθεί να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και να αποτελεί σήμα κατατεθέν της αγαπημένης μας μάρκας.

Η πιο επιτυχημένη καλλυντική κρέμα στον πλανήτη γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο διαγωνισμό. Σε προσκαλεί να εμπνευστείς και να μεταμορφώσεις το cult tin της NIVEA σε έργο τέχνης. Φωτογράφισέ το, ζωγράφισέ το, κάν’ το γλυπτό, ή ό,τι άλλο φανταστείς και πάρε μέρος στο Be Creative Contest της NIVEA και της Α.V.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ