Αρχειο

Ο En Lefko 87.7 κάνει party

Στις 22 Απριλίου στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Πελοποννήσου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126120-283241.jpg

Το party του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko 87.7 είναι γεγονός! Την Παρασκευή 22 Απριλίου ένας σταθμός, 2 stages, όλοι οι DJs του En Lefko 87.7 και ο Πορτογάλος παραγωγός MOULLINEX ως special guest αποτελούν την εγγύηση της διασκέδασης.

Ο παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου μεταμορφώνεται για να στεγάσει το απόλυτο πάρτι. Μουσικές σε electronica, nu disco, nu funk και soul ρυθμούς απλώνονται σε ένα μοναδικό event που θα δώσει χρώμα στο ιδιαίτερο νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα.

image

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Απριλίου, ο ιστορικός ατμοσφαιρικός χώρος θα μοιραστεί σε δύο stages και ανάμεσα στα εκδοτήρια, την αίθουσα αναμονής, τους χώρους φύλαξης αποσκευών και τις παλιές αποβάθρες των τραίνων, οι συντελεστές του En Lefko 87.7 θα περάσουν από τα decks και θα δημιουργήσουν το απόλυτο μουσικό event με μοναδικό τους σκοπό να μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί. Να είστε εκεί!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και η είσοδος είναι €10 με ποτό. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας και για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς) και www.ticketpro.gr

Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου - Οδός Σιδηροδρόμων (Στάση Μετρό: Μεταξουργείο – σχεδόν απέναντι από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επί της οδού Δηληγιάννη 24-26)

Για περισσότερες πληροφορίες: enlefko.fm, Facebook, Twitter, Instagram, Facebook Event

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ