Smart Life

CQS: Ποια είναι η εταιρεία που συνδυάζει δυναμική επιχειρηματικότητα & κοινωνική ευθύνη;

Αιμοδοσίες, οικολογική νοοτροπία και ενίσχυση ΜΚΟ μέσα στις εγκαταστάσεις είναι μόνο μερικές από τις πρωτοβουλίες της

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CQS: Δυναμική Επιχειρηματικότητα & Κοινωνική Ευθύνη

CQS: Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, τα προγράμματα και οι πρωτοβουλίες της

Σε λιγότερο από 20 χρόνια από την ίδρυση της, η CQS κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, στον τομέα της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων. Διευρύνοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα, διατηρεί και επεκτείνει την πελατειακή της βάση, που απαρτίζεται από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, της ενέργειας, της λιανικής, της τραπεζικής και της ασφαλιστικής αγοράς. Με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, η CQS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων επιχειρήσεων, καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, που σήμερα ξεπερνά τους 1.150 εργαζομένους, σε 45 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Βασικός πυλώνας ανάπτυξης της CQS είναι η παγίωση μιας εταιρικής κουλτούρας που διευρύνεται στη βάση ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της. Έτσι, από το 2017, εφαρμόζεται το πρόγραμμα «Δημιουργούμε αξία μαζί με τους ανθρώπους μας», με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των μελών της CQS και την προώθηση της ομαδικότητας, μέσα από δράσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που αφορούν τους ανθρώπους της εταιρείας και τις οικογένειές τους.

Team Changers: Εθελοντισμός & δράσεις κοινωνικής προσφοράς

Η εθελοντική ομάδα των Team Changers, που δημιουργήθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και αποτελείται από μέλη της εταιρείας, διοργανώνει και διεκπεραιώνει τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας της CQS. Οι Team Changers παίρνουν θέση και λαμβάνουν δράση σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που αντιμετωπίζει κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις, κάνοντας την CQS αναπόσπαστο μέλος του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Team changers

Οι Team Changers αναλαμβάνουν οργανωμένες δράσεις και είναι αρωγός στο έργο εθελοντικών οργανισμών που στηρίζουν τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας, ενώ προάγουν και μηνύματα οικολογίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

CQS: Δυναμική Επιχειρηματικότητα & Κοινωνική Ευθύνη
© Pexels

Χαρακτηριστικές πρωτοβουλίες που έλαβαν οι Team Changers, είναι η οικονομική ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω εποχιακών bazaar που διοργανώνονται στα κτήρια της εταιρείας και η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Οργανισμού, η πρωτοβουλία προετοιμασίας γευμάτων και διανομής τους σε άπορες οικογένειες και η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες των καταστροφικών σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία.

Ακόμα, οι Team Changers οργανώνουν τακτικά πρωτοβουλίες εθελοντικής αιμοδοσίας που λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις της CQS με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής τράπεζας αίματος, ενώ στο πλαίσιο δράσεων της χρονιάς, προσκαλούν τους συνεργάτες τους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Choose Life», μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με ουσιώδες κοινωνικό αποτύπωμα.

CQS: Δυναμική Επιχειρηματικότητα & Κοινωνική Ευθύνη
© Unsplash

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, οι Team Changers φροντίζουν για τη μετάδοση οικολογικής σκέψης και δράσης, με την παρότρυνση όλων για ανακύκλωση μπαταριών στους κάδους ΑΦΗΣ που έχουν τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενώ θα συμμετέχουν ενεργά στον καθαρισμό ακτών, όντας εγγεγραμμένα μέλη της Helmepa για το 2023. Η περιβαλλοντική τους δράση ενισχύεται με την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης αποτσίγαρων στα κτήρια της εταιρείας, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Cigaret Cycle», με στόχο την ανακύκλωση των αποτσίγαρων και την ευαισθητοποίηση όλων για τους κινδύνους περιβαλλοντικής μόλυνσης από τα αποτσίγαρα.

Η CQS, είναι μια εταιρεία με ενεργό ρόλο στην κοινωνία. Αναλαμβάνει δράση, προσφέρει και εξελίσσεται, διευρύνοντας το κοινωνικό, εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, με την πυξίδα της στραμμένη προς τον άνθρωπο. 

CQS logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ