Smart Life

Στο νέο Miele Experience Center ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας

Εδώ θα βρεις όλες τις υπερσύγχρονες συσκευές της Miele

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Miele

To ολοκαίνουργιο Miele Experience Center μόλις άνοιξε στο Μαρούσι

Γύρω μου βλέπω οικιακές συσκευές που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Φούρνοι και εστίες κουζίνας που μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον, πλυντήρια που μπορούν να πλύνουν ακόμα και ένα τριαντάφυλλο χωρίς να το καταστρέψουν (όντως), σκούπες που μπορούν να ρουφήξουν περίπου τα πάντα. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και είμαι μόνο στην αρχή. Επίσης, έχω περισσότερο την αίσθηση ότι βρίσκομαι στα σκηνικά κάποιας ταινίας που εξυμνεί την τεχνολογία, παρά σε ένα κατάστημα με οικιακές συσκευές. Βέβαια, το νέο Miele Experience Center δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα οποιοδήποτε κατάστημα…

Miele Experience Center

Βρέθηκα εδώ, όταν ο φούρνος μου χάλασε για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια. Κάπως έτσι, το πήρα απόφαση να επενδύσω σε μια κουζίνα της προκοπής που δεν θα μας άφηνε χρόνους με το παραμικρό. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν έρευνα αγοράς. Δηλαδή, ρώτησα θείες, γιαγιάδες και δεινούς μάγειρες για τη μάρκα φούρνου που προτείνουν. Η απάντηση ήταν σχεδόν ομόφωνη: “Miele!”. Εγγύηση όχι μόνο στους φούρνους, αλλά και στα πλυντήρια, στις σκούπες και σε κάθε είδους μικρή ή μεγάλη οικιακή συσκευή, όπως πληροφορήθηκα.

Η σκούπα Triflex HX2

Εντάξει, Miele, λοιπόν. Αλλά πού μπορώ να δω όλες τους διαθέσιμους φούρνους Miele και να τους τεστάρω; Με μία πρόχειρη αναζήτηση έπεσα πάνω στο νέο Miele Experience Center, το οποίο όχι μόνο έχει διαθέσιμες όλες τις οικιακές συσκευές Miele, αλλά σου επιτρέπει να κλείσεις online και μία προσωπική ξενάγηση από εξειδικευμένο προσωπικό που θα σου δείξει ό,τι προϊόν σε ενδιαφέρει και θα απαντήσει σε κάθε απορία που μπορεί να έχεις. Να ‘μαι, λοιπόν, σε αυτό τον Ναό της τεχνολογίας.

Miele

Αν κατάλαβα ένα πράγμα από την προσωπική μου ξενάγηση, αυτό είναι ότι το Miele Experience Center είναι ένα υπερσύγχρονο κατάστημα που διαθέτει μία υπερπλήρη συλλογή συσκευών για κάθε δυνατή ανάγκη ενός νοικοκυριού. Όχι, όμως, τις οικιακές συσκευές που έχουμε συνηθίσει ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτές… Στο Miele Experience Center θα ανακαλύψεις τα πιο προηγμένα μοντέλα της Miele, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρεις προϊόντα υψηλής ποιότητας που διαθέτουν διαισθητική τεχνολογία και δυνατότητες δικτύωσης επιτρέποντας τον χειρισμό τους από μακριά, σέβονται το περιβάλλον (σ.σ. όλα τα προϊόντα της Miele έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση), έχουν βραβευτεί για το design τους και  επιπλέον έχουν σχεδιαστεί για να έχουν διάρκεια ζωής άνω των 20 ετών!

Miele

Στο Miele Experience Center συνάντησα πράγματι τον φούρνο των ονείρων μου (είναι ο συνδυαστικός φούρνος ατμού Miele, που κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο από ποτέ!), αλλά επίσης χάζεψα πολλές ακόμα συσκευές που μοιάζουν βγαλμένες από το μέλλον, όπως τη συσκευή KMDA που συνδυάζει εστία και απορροφητήρα, τη σκούπα Triflex HX2 (που εκτός από τη θεαματική ισχύ της, δεν έχει και καλώδιο!) ή τον -μοναδικό στην αγορά- κυψελωτό κάδο πλυντηρίου που μπορεί να πλύνει ακόμα κι ένα τριαντάφυλλο χωρίς αυτό να διαλυθεί!

Miele

Προγραμμάτισε κι εσύ την προσωπική σου ξενάγηση στο Miele Experience Center πατώντας εδώ, ανακάλυψε όλα τα καινοτόμα προϊόντα της Miele και σχεδίασε το σπίτι των ονείρων σου.

Miele

www.newmiele-athens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ