Smart Life

ΗUAWEI Mate 50 Pro: Το πιο κομψό smartphone έχει και την καλύτερη κάμερα

Η πρώτη κάμερα με έξυπνο, ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων προσφέρει τις πιο ευέλικτες δυνατότητες φωτογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗUAWEI Mate 50 Pro

Με το ΗUAWEI Mate 50 Pro η τέλεια φωτογραφία μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Από τη δουλειά στο σπίτι, από την προετοιμασία των παιδιών στη βραδινή έξοδο με τις φίλες, από το επαγγελματικό ταξίδι στην οικογενειακή γιορτή… Το smartphone βρίσκεται πάντα μαζί μας, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας και του στιλ μας! Ανεξάντλητες στιγμές από τη ζωή στην πόλη απαθανατίζονται είτε για το Instagram, είτε για το προσωπικό μας αρχείο, όποια και αν είναι η περίσταση, η τέλεια φωτογραφία μπορεί να γίνει πραγματικότητα με το HUAWEI Mate 50 Pro, που διαθέτει την πρώτη κάμερα με έξυπνο, ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων και προσφέρει τις πιο ευέλικτες δυνατότητες φωτογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone. Η κομψή συμμετρική αισθητική του σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό Clous de Paris της κάμερας, το καθιστά εξαιρετικά όμορφο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Φουτουριστική ασημί ή διακριτική μαύρη έκδοση με γυαλί στην πίσω επιφάνεια, αλλά και vegan δερμάτινη έκδοση σε statement πορτοκαλί χρώμα με γυαλί οθόνης «Kunlun Glass» είναι οι επιλογές που θα απογειώσουν το δικό σου στιλ.

ΗUAWEI Mate 50 Pro

Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery για να κατεβάσεις όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλές ακόμη που έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, μπορείς να εγκαταστήσεις τις Google εφαρμογές που χρειάζεσαι, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για τον εαυτό μου!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei ή την ιστοσελίδα της εταιρείας (consumer.huawei.com/gr).

Με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο το HUAWEI WATCH GT3 Active

Με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο το HUAWEI WATCH GT3 Active

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ