Market

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Deluxe Lotto στο Facebook κέρδισε 5 λεπτά δωρεάν αγορές από τα Lidl!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32792-73022.jpg

Ο τρίτος διαγωνισμός της Lidl Hellas στο Facebook, Lidl Deluxe Lotto, σήμανε τη λήξη του αναδεικνύοντας έναν μεγάλο νικητή, ο οποίος κέρδισε 5 λεπτά δωρεάν αγορές στα καταστήματα Lidl. Ο μεγάλος τυχερός θα έχει την ευκαιρία να προσέλθει σε όποιο κατάστημα Lidl επιθυμεί και να αποκτήσει δωρεάν, όσα προϊόντα μπορέσει να τοποθετήσει σε καρότσια αγορών μέσα σε 5 ολόκληρα λεπτά.

Δεκάδες ακόμη τυχεροί αναδείχθηκαν από τους διαγωνισμούς που διεξάγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Lidl Hellas στο Facebook. Συγκεκριμένα περισσότεροι από 70 τυχεροί κέρδισαν κουπόνια δωρεάν αγορών από τα καταστήματα Lidl, αλλά και άλλα μεγάλα δώρα.

Ο πρώτος διαγωνισμός της Lidl χάρισε στο μεγάλο του νικητή μια LED Smart TV, ενώ ο δεύτερος 3 λεπτά δωρεάν αγορές από τα καταστήματα Lidl.

Μέσα από το προφίλ της, εκτός από τη συμμετοχή σας σε παιχνίδια και διαγωνισμούς, έχετε ακόμη τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, τις προσφορές, τα νέα προϊόντα, τις δυνατότητες καριέρας και γενικότερα να πληροφορείσθε άμεσα και έγκαιρα για όλα τα νέα σχετικά με τη Lidl.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο προφίλ της Lidl Hellas στο Facebook www.facebook.com/lidlgr γιατί σας περιμένουν ακόμη περισσότεροι διαγωνισμοί, πλούσια δώρα, κουπόνια για δωρεάν αγορές από τα καταστήματά της Lidl και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ