Κοσμος

Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι: «Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων»

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133520-304033.jpg

«Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων» της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια, διαβεβαιώνει η Κωνσταντίνα Πανέτη, προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής και ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο γαλλικό έδαφος», προσθέτει η κυρία Πανέτη, τονίζοντας ότι οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν την παράταση για άλλους τρεις μήνες της καταστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα.

Ο κ. Γιάννης Ιωάννου, διπλωμάτης στο ελληνικό προξενείο της Νίκαιας δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «οι Έλληνες που ζουν στη Νίκαια είναι 300 άνθρωποι, όλοι ηλικιωμένοι, δεύτερης και τρίτης γενιάς», προσθέτοντας ότι «οι περισσότεροι από αυτούς είχαν φύγει για διακοπές στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη της Γαλλίας».

 Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ανατριχιαστικό σκίτσο για το τρομοκρατικό χτύπημα

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την τρελή κούρσα του φορτηγού στη Promenade des Anglais μέσα από το γράφημα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais»

Πατήστε ΕΔΩ κι ΕΔΩ για να δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις πρώτες εικόνες φρίκης από την επίθεση

Τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση και οι σκηνές πανικού

Νίκαια, η επόμενη μέρα: Μάζευαν πτώματα μέχρι τις 8 το πρωί (video)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.