Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (13-19 Μαΐου)
ΤΕΥΧΟΣ 702
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (13-19 Μαΐου)

Ταύρε, υπάρχει πολλή δράση και καθαρότητα για το ποιος και τι συμβαδίζει με τις αλλαγές σου
Πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας; Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αισθάνεσαι μόνος και τείνεις να βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου με κυνισμό
Παράπονα και σωματική και ψυχολογική κούραση σε σπρώχνουν να κάνεις κάτι διαφορετικό για τον εαυτό σου, από την εμφάνισή σου ως τις σχέσεις σου. Θέλεις πολλά και άμεσα, όμως καλείσαι να επιλέξεις αυτό που θεωρείς πραγματικά αξιόλογο, όχι κάτι που ικανοποιεί πρόσκαιρα τον εγωισμό σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) σε διευκολύνει να διαλέξεις και να γίνεις όσο πρακτικός χρειάζεται για να δεις χρήματα να μπαίνουν στον λογαριασμό σου (έστω κι αν φεύγουν άμεσα). Παράλληλα βοηθά να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά κι ερωτικά σε ό,τι κι όποιον σε ικανοποιεί και σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα ή να καταλάβεις αν κάτι δεν πρόκειται να σου τα εξασφαλίσει ποτέ. Ο κυβερνήτης σου Άρης στον Καρκίνο (16) ίσως σε κάνει να νιώθεις μόνος στο ίδιο σου το σπίτι, μέσα σου ή στο γραφείο. Αντί να μένεις σε ό,τι δεν είναι ή δεν έγινε όπως θέλεις, πράγμα που θα δημιουργεί δράμα και γκρίνια, μείνε στο ότι, όχι, δεν είσαι μόνος και αξιοποίησέ το.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Πολλή δράση και καθαρότητα για το ποιος και τι συμβαδίζει με τις αλλαγές σου
Έχεις μεγάλη ανάγκη να βρεις έναν καινούριο τρόπο να αντιμετωπίσεις τη δυσφορία που σου προξενεί ο φόρτος της επαγγελματικής ρουτίνας και της προσωπικής σου ζωής, συμπεριλαμβανομένου του σώματος. Έτσι ξοδεύεις ενέργεια, χρόνο και χρήμα για να συμμαζέψεις πολλά αποτελέσματα, όμως αρνείσαι να αναγνωρίσεις τα αίτια. Με τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, στο ζώδιό σου (15) η εστίαση αλλάζει. Δίνεσαι σχεδόν εξολοκλήρου σε ό,τι ικανοποιεί την προσωπική σου ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα, όπως την καταλαβαίνεις μέσα από τη δουλειά και τη ρουτίνα σου. Κι αυτό έχει αποτέλεσμα. Συνειδητοποιείς τι και ποιος βοηθά να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις και τι όχι. Με τον Άρη στον Καρκίνο (16) ζητάς την παρέα των οικείων σου, εκδρομές, εξόδους, κουβέντες και γνωριμίες ώστε να μην αισθάνεσαι μόνος. Φρόντισε να σεβαστείς την εμπειρία σου στις επιλογές σου για να πετύχεις σε όλα μία καλύτερη ποιότητα. Απόφυγε να τα δεις σαν τρόπο να ξεφύγεις από ανησυχίες, φόβους ή εκκρεμότητες που κουβαλάς.


Σχετικα
Ερμής στον Ταύρο: Επιθυμία που καβαλάει τη σκέψη
Ερμής στον Ταύρο: Επιθυμία που καβαλάει τη σκέψη

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Game of Thrones στο μυαλό σου συν συναισθηματικές και χρηματικές επενδύσεις
Οι ατέλειες, τα τέλη και το παρασκήνιο της ερωτικής σου ζωής και της σχέσης με τα παιδιά σου οξύνουν την ανάγκη να ανανεώσεις φιλίες, δραστηριότητες και σχέδια για το μέλλον. Κυνηγάς όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα και ανακόλουθα, αν δεν ψαχτείς να δεις τι και ποιος σε κάνει καλύτερο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) ανακινεί πρακτικούς κι ερωτικούς φόβους, εκκρεμότητες, παρασκήνιο. Μέσα από την αναστάτωση για ανικανοποίητες εγωιστικές προσδοκίες (ή σπανιότερα μέσα από μία αναλαμπή ουσιαστικής καθαρότητας), σου δείχνει πώς μπορείς να βάλεις μία τάξη στο χάος, το μπέρδεμα, τους φόβους και τις αρνήσεις που κουβαλάς μέσα σου. Κι έτσι να ξεμπλοκάρεις την προσωπική κι επαγγελματική σου πρόοδο, θέματα σπουδών, συγγενών και νόμου, ακόμη και τη διασκέδασή σου. Με τον Άρη στον Καρκίνο (16) επενδύεις (ή ξοδεύεσαι) οικονομικά και συναισθηματικά σε φιλίες, σχέδια, χόμπι, σεξ. Αν το κάνεις για την ασφάλεια και την άνεση του ότι είσαι με άλλους, έστω επιφανειακά, είναι απώλεια. Αν δραστηριοποιείσαι για να χτίσεις ποιοτικότερες καταστάσεις, είναι επένδυση.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης

Ακολουθείς είτε το δικό σου είτε το σενάριο των άλλων
Στα τελευταία όρια της υπομονής σου αισθάνεσαι στην καριέρα και τον γάμο σου, και τα σχέδια για το σπίτι, την οικογένεια, τον εαυτό σου, στο υπενθυμίζουν δημιουργώντας άγχος και τεράστια διλήμματα μέσα σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) φέρνει στο προσκήνιο τη βαθιά προσωπική σου ανάγκη για ικανοποιητικές απαντήσεις σε σχέση με το μέλλον του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Υπογραμμίζει όμως και τη στήριξή τους. Εκεί ενδιάμεσα, αν είσαι ανοιχτός, καταλαβαίνεις τι μπορεί να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις το κοινό σου μέλλον, ερωτικά και οικονομικά, καθώς και ποιες φιλίες σου έχουν αξία. Βγαίνει βέβαια στην επιφάνεια κι ό,τι αποφεύγεις να κάνεις. Ο Άρης στο ζώδιο σου (16) σου δίνει ενέργεια και δύναμη. Δες αν θα τη χρησιμοποιήσεις για να κυνηγήσεις –ουσιαστικά μονος– ό,τι περιμένουν οι άλλοι από σένα στην καριέρα και τον γάμο σου ή για να εντοπίσεις την αληθινή σου επιθυμία και να διαμορφώσεις τις συνθήκες που θα την φέρουν πιο κοντά.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Έτοιμος και πρόθυμος για άλμα χωρίς τις βάσεις απαραιτήτως ή τη δουλειά
Όσα μαγειρεύονται και τα πήγαινε - έλα στην καριέρα και τον γάμο σου στέλνουν την ανυπομονησία σου στα ύψη. Χρειάζεσαι να δεις το καινούριo να ξεκινάει χθες. Μπορεί να λέγεται παρέα, ταξίδι, σπουδές, επαγγελματικό άνοιγμα, αναλαμπή, πάντως εσύ δίνεις δυναμικά το παρόν με φίλους, δραστηριότητες, σχέδια και πολλές πολλές κουβέντες. Εξαιτίας της ποσότητας κάπως επιφανειακά και θεωρητικά, βέβαια. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) σε γειώνει, καθώς καταλαβαίνεις τι είναι απαραίτητο για να βοηθηθείς οικονομικά στην καριέρα σου και συναισθηματικά στον γάμο σου. Όσο δεν κολλάς στις προσωπικές προσδοκίες τόσο ευκολότερα θα δεχτείς ότι η κοινή γραμμή –βλέπε σχέσεις, συνεργασίες– απαιτεί κι επιβάλλει προσαρμογή των στόχων σου. Ο Άρης στον Καρκίνο (16) σε αγχώνει, σε φοβίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος σε έναν εχθρικό κόσμο ή δυσάρεστα σωματικά. Κυρίως γιατί οι θεωρίες περί επόμενου βήματος και πραγματικού ανοίγματος απαιτούν ποιοτική αντιμετώπιση των φόβων και τραυμάτων σου, όμως συχνά προτιμάς να γκρινιάζεις και να αισθάνεσαι αδύναμος κι αδικημένος.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Εύκολη υπαναχώρηση στα γνωστά ή ουσιαστικό κυνήγι ποιότητας
Η γεφύρωση επιμόρφωσης, ευκαιριών, συγγενικών και νομικών υποθέσεων με το θέμα χρήμα ζορίζει, όμως βοηθάει να γίνει καινούρια αρχή στο κοινό ταμείο. Μην τη σπαταλήσεις στα πολλά ανοιχτά μέτωπα, επίλεξε. Ερωτικά και σε επίπεδο συντροφικότητας μόνο μία πολύ αναγκαία επανατοποθέτηση σε βοηθά να γεφυρώσεις το νέο και συναρπαστικό με το οικείο κι ασφαλές. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (15) οι προσδοκίες σου από τις σπουδές, τους συγγενείς, προτάσεις ακόμη κι από τη διασκέδαση κορυφώνονται. Προτίμησε να μη γίνεις εγωιστάκος και διαδικαστικός, αλλά λογικός κι έξυπνος. Θα καταλάβεις πάντως ότι η ρουτίνα και η υγεία σου σε σπρώχνουν σε αλλαγή, τουλάχιστον οπτικής γωνίας. Ο Άρης στον Καρκίνο (16) μπορεί να ταράξει τα νερά σε φιλίες, χόμπι, σχέδια, καθώς δυσκολεύεσαι να εγκαταλείψεις τη συναισθηματική ανασφάλεια και οικονομική αβεβαιότητα. Ίσως γίνεις γκρινιάρης κι εαυτούλης. Καλύτερα δες τι χρειάζεται να αλλάξει ποιοτικά για να είσαι εντάξει και προσπάθησε να το κάνεις από κοινού με τους φίλους, τον σύντροφο, τους συνεργάτες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Δρας με αποτέλεσμα χωρίς να είσαι όμως βέβαιος ότι θέλεις αυτό το αποτέλεσμα
Το θέμα του σεξ, της εμπιστοσύνης, της συντροφικότητας και στα επαγγελματικά σου, το θέμα του κοινού ταμείου και ευθυνών δηλώνουν ότι μόνο μέσα από δική σου πρωτοβουλία θα δεις την πολυπόθητη ανανέωση. Το κυνήγι ό,τι απόδρασης, επιμόρφωσης, ταξιδιού, παρέας κι ευκαιρίας βρεθεί μπροστά σου, είναι ευχάριστη αλλά πρόσκαιρη λύση. Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Ταύρο (15) υπογραμμίζει την ανάγκη να ικανοποιηθείς μέσα από σταθερότητα, ασφάλεια και πρακτικά, σε ερωτικό και υλικό επίπεδο. Έχει χροιά «έτσι κι όποτε θέλω» και είναι αποτελεσματικό. Πάντως τελικά συνειδητοποιείς ότι αν δεν βρεις τρόπο να βάλεις τάξη στην ανασφάλεια, τις αρνήσεις και τις εγωιστικές, πάγιες επιθυμίες σου στις σχέσεις, δύσκολα υπάρχει χώρος για έρωτα, χαρά, παιδιά ή δημιουργικότητα. Με τον Άρη στον Ταύρο (16) οι συνεργάτες και η προσωπική σου ζωή σε ωθούν σε δράση για τον γάμο και την καριέρα σου. Πρόσεξε τι επιδιώκεις. Ή παλεύεις για να κάνεις κι εσύ ότι όλοι οι άλλοι ή για τα δικά σου ιδανικά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Είτε εγωιστικά είτε με καθαρότερη ματιά, ξεκαθαρίζουν σχέσεις
Τα άπλυτα που έχεις μαζέψει λόγω σχέσεων και συνεργασιών σε σπρώχνουν βιαίως σε πρωτοβουλίες κι αλλαγές στη ρουτίνα σου, σε όλα τα επίπεδα. Είναι δύσκολο να επιλέξεις τι τελικά θέλεις ερωτικά ή επαγγελματικά κι έτσι κυνηγάς τα πάντα κι η αποφασιστικότητά σου δοκιμάζεται με διλήμματα, πάθη κι ασυνέχειες. Θέλει τεράστια ειλικρίνεια τουλάχιστον με τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) και τον ζωδιακό σου άξονα υπογραμμίζει την ανάγκη σου για σχέση –επαγγελματικά και προσωπικά– που θα σου δώσει πραγματική και πρακτική ασφάλεια και σταθερότητα. Βλέπεις τελικά αν το μοντέλο σχέσης στο οποίο επιμένεις ή ο σύντροφος και συνεργάτες (νυν, παλιοί και υποψήφιοι) μπορούν τελικά να συμβάλουν στο σπίτι, τις βάσεις, τις ρίζες, τη βεβαιότητα που επιθυμείς. Ειδάλλως δύσκολα μένουν. Ο Άρης στον Καρκίνο (16) σου ανοίγει νέο πεδίο προσωπικά, επαγγελματικά ή σε κολλημένες υποθέσεις ρουτίνας. Αξιοποίησέ τον επιδιώκοντας μία άλλη, φωτεινότερη ποιότητα. Ή χρησιμοποίησέ τον για να κάνεις κάτι καινούριο μόνο στο όνομα ικανοποιώντας τον εγωισμό σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ξεκινάς με ωραία κίνητρα κι αφορμές, ίσως το χάνεις στην πορεία
Η ρουτίνα σου έστω διανθισμένη με χόμπι και φίλους υπογραμμίζει την ανάγκη σου για μία ερωτική, δημιουργική, έστω διασκεδαστική ανανέωση και σίγουρα υπάρχουν οι ανάλογες πρωτοβουλίες. Κινείσαι προς σχέσεις, πρωτίστως προσωπικά, με ταχύτητα και ίσως αναποφασιστικότητα που κι όλα καλά να είναι, δημιουργεί ένταση (μακάρι θετική). Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) γειώνει τα πράγματα καθώς χρειάζεσαι επειγόντως μεγαλύτερη ηρεμία και σταθερότητα σε θέματα υγείας, δουλειάς και διαδικαστικών. Τείνεις να γίνεις κυνικός κι αφόρητα εγωκεντρικός κι αυτό δυσκολεύει τις καταστάσεις. Συνειδητοποιείς ότι τα λόγια, οι συμφωνίες, οι προτάσεις, οι γνωριμίες κι όλα τα καλά που ξεκινούν θέλουν σοβαρή και δύσκολη οργάνωση για να βγουν πρακτικά. Ο Άρης στον Καρκίνο (16) κορυφώνει τη λαχτάρα σου για έρωτα και δημιουργικότητα κι έτσι αναζητάς το πάθος, τη συντροφικότητα και σοβαρές συνεργασίες. Φρόντισε να δουλέψεις ποιοτικά και να μη θεωρείς ότι είσαι ο εκλεκτός και το σύμπαν σού χρωστά. Στο μαζί δεν μπαίνεις μόνος κι ούτε για να εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου αποκλειστικά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Βουτάς σε δημιουργία, έρωτα, διασκέδαση και χάνεις το σωσίβιο
Είναι σχεδόν αστείο το πόσο έντονα αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεκινήσεις κάποιου είδους αλλαγή στο σπίτι, την οικογένεια, μέσα σου. Ως εκ τούτου φορτώνεσαι χίλια δύο που τελικά πήζουν τη ρουτίνα σου, καταβάλλουν το σώμα σου και σε μπερδεύουν. Άπραγος πάντως δεν κάθεσαι. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) σού δίνει οξυγόνο καθώς σε φέρνει σε επαφή με την ανάγκη για σταθερότητα και καθαρότητα στον έρωτα, τη σχέση με τα παιδιά σου, στα δημιουργικά σου εγχειρήματα. Απόφυγε να δεις αυτά τα τόσο σημαντικά εργαλειακά, δλδ. σαν να έχουν αξία όσο υποστηρίζουν τους στόχους σου. Συνειδητοποιείς σχεδόν με βεβαιότητα ότι το μαζί θέλει καινούριους ορισμούς και πρακτική για να είσαι χαρούμενος. Ο Άρης στον Καρκίνο (16) και τον ζωδιακό σου άξονα τονίζει πόσο μπορεί να γίνεις ο χειρότερος εχθρός των σχέσεών σου και μάλιστα να νομίζεις ότι αδικείσαι. Κατάλαβε καλά ότι δεν ωφελεί να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι μόνος σου και μετά να παραπονιέσαι γιατί αισθάνεσαι μόνος σου. Συνεργάσου, τα ίδια θέλετε.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ανανέωση που μπαίνεις στον πειρασμό να δαπανήσεις ως «μπάλωμα»
Το οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον έχουν φτάσει την ανάγκη σου για κάτι καινούριο σε γνωριμία, πρόταση, εκδρομή, καθημερινότητα, στα άκρα. Αρχές υπάρχουν. Σε σπρώχνουν δε να κυνηγάς αδιακρίτως το ερωτικό παιχνίδι, διάφορα δημιουργικά πρότζεκτ και χρόνο με τα παιδιά σου. Κάπως τσαπατσούλικα αλλά πολύ ευχάριστα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (15) μαλώνεις με τις ανάγκες σου, γίνεσαι κυνικός, εγωιστής κι αμετακίνητος, οπότε βασικά αποτέλεσμα μηδέν εκτός ίσως από το να κάνεις καμιά ή πολλές δουλειές στο σπίτι. Συνειδητοποιείς πάλι ότι για να είσαι ο εαυτός σου θέλει γερή ανασύνταξη στο σπίτι, τις βάσεις και μέσα σου. Είσαι του νεωτερισμού αλλά όταν έρχεται η ώρα να λύσεις κάβους έχεις τεράστιες αντιστάσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο (16) παράγει ενέργεια για δουλειά, τρέξιμο, οικογενειακές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα σωματικά σε αντιμάχεται εκ των έσω. Αντιστάσου στον πειρασμό να ταιριάξεις ό,τι κι όποιον σου παρουσιάζεται όπως-όπως στη ρουτίνα σου. Οι νέες είσοδοι είναι για την ανακαίνιση όχι για να μπαλώσεις ό,τι μπορείς.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Κρύο ζέστη, αφού τα χαρμόσυνα και τα σοκαριστικά είναι σε ίσες ποσότητες
Ερωτικά πάρε δώσε και πολύ πεζότερες διαπραγματεύσεις και προτάσεις οικονομικής φύσεως δίνουν τη σπίθα της αλλαγής στον τραπεζικό και συναισθηματικό σου λογαριασμό. Το ότι τείνεις να την πάρεις και να βάλεις φωτιά στο σπίτι σου και στον εσωτερικό σου κόσμο, επίσης ισχύει. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15) σε κεντράρει σε εγωκεντρικότερες ανάγκες από τις καθημερινές σου επαφές, τις προτάσεις και τις γνωριμίες σου. Κινείσαι τυχοδιωκτικά κι αυτό έχει αποτέλεσμα. Είναι βέβαιο ότι συνειδητοποιείς το πώς πρέπει να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου, αν θέλεις να μην είναι όλες σου οι καθημερινές επαφές ένας ακατάπαυστος αγώνας. Θα το καταλάβεις ακόμη κι αν μείνεις στις φοβίες και αφήσεις τις εκκρεμότητες και το παλιό να σε καπελώσουν. Δεν υπάρχει λόγος, όμως. Με τον Άρη στον Καρκίνο (16) επιδίδεσαι σε εαρινά φλερτ, διασκεδάσεις και πρότζεκτ που κοστίζουν. Ικανοποιούν επιφανειακά, αν απλά προσπαθείς να διασκεδάσεις ή να ερωτευτείς τα ίδια και τα ίδια. Ουσιαστικά αν κρίνεις από το πού και με ποιον, δεν αισθάνεσαι μόνος.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Ιχθύ, καλό είναι να μην παραπλανήσεις άθελά τον εαυτό σου ή τους άλλους...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.08.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.08.2020
Τοξότη, λίγη προσοχή με τα ενδοοικογενειακά και τα του σπιτιού, από μπερδέματα...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.08.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.08.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.08.2020
Υδροχόε, καμιά φορά χρειάζεται να έχεις άποψη και να μην αφήνεις τα πάντα στην...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5