Οι Ιστοριες σας

«Ευαισθησία, ανθρωπιά και επαγγελματισμός»

Η ψυχολόγος Δέσποινα Παλιουδάκη ευχαριστεί τους αστυνομικούς που την έσωσαν

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομάδα ΔΙΑΣ
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η ευχαριστήρια επιστολή της ψυχολόγου Δέσποινας Παλιουδάκη στην ομάδα Δίας Δυτικής Αττική για τη βοήθεια που της προσφέρθηκε σε μία δύσκολη στιγμή της.

Η αναγνώστρια Δέσποινα Παλιουδάκη, ψυχολόγος, μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, απευθύνοντας ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς την ομάδα Δίας Δυτικής Αττικής για τη βοήθεια που της προσφέρθηκε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή της — βοήθεια που, όπως λέει η ίδια, αποδείχτηκε σωτήρια για τη ζωή της. «Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση του περιστατικού αυτού», συνεχίζει, «θα αποτελούσε ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς τα πρόσωπα αυτά, τη συναίνεση των οποίων έχω ήδη λάβει».

* * *

Στις 22/11/2022, περί τη 1 το μεσημέρι, σταμάτησα το αυτοκίνητό μου σε μία διασταύρωση κοντά στην πλατεία Κύπρου, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη ιατρική κατάσταση με χαμηλό κορεσμό, αυξημένες σφίξεις και έντονη δύσπνοια λόγω ενός χρονίου θέματος υγείας που αντιμετωπίζω.

Δύο μηχανές της ομάδας Δίας Δυτικής Αττικής με τέσσερις συνολικά επιβαίνοντες, που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, έσπευσαν να με βοηθήσουν ανοίγοντας δρόμο και μεταφέροντάς με χωρίς χρονοτριβή, ώστε να φτάσω εγκαίρως στο πλησιέστερο φαρμακείο και να λάβω τα φάρμακα που ΑΜΕΣΑ χρειαζόμουν πριν αναζητήσω περαιτέρω ιατρική βοήθεια.

Σκοπός της παρούσας επιστολής είναι να απευθύνω εγκάρδιες ευχαριστίες στον κύριο Σταύρο Γουρνάκη και στην ομάδα των συνεργατών του με κωδικό κλήσης 504-1 της Α' Αλλαγής, διότι φέρθηκαν με ευαισθησία και ανθρωπιά τη στιγμή που αγωνιούσα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάληξη χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους… Θερμές ευχαριστίες και στον διοικητή του τμήματος της ομάδας Δίας Δυτικής Αττικής, για τον επαγγελματισμό και την ανταπόκριση που επιδεικνύει η υπηρεσία του στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση, Δέσποινα Παλιουδάκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ