Οι Ιστοριες σας

Άσε μας, ρε Πικέ

Απορώ τι μπορεί να συμβαίνει

102206-718213.jpg
Ιστορικός Του Παρόντος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σακίρα και Πικέ σε αγώνα μπάσκετ
© EPA/ALEJANDRO GARCIA

Πάντα με απασχολούσε το θέμα των αδιανόητα τυχερών ανδρών. Το πρόβλημα το συνόψισε με χιούμορ σε μία φράση (πάνω σε μία φάση) σε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού ένας ευγενέστατος χούλιγκαν όταν σηκώθηκε και είπε στον Καρεμπέ: «Άντε ρε σαβουρογ@μη». Την εποχή εκείνη ο Καρεμπέ ήταν παντρεμένος με την Θέα Αντριάννα Σκλεναρίκοβα.

Λίγα χρόνια μετά ο μάλλον ασχημούτσικος Βενσάν Κασέλ έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στην απόλυτη μελαχρινή θεά, στη Μόνικα Μπελούτσι. Μάλλον δεν υπάρχει άντρας που να μην απόρησε για αυτή την εξέλιξη.

Σήμερα μαθαίνουμε με ανακούφιση ότι η Σακίρα, hips don't lie, είναι πάλι ελεύθερη. Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ο Πικέ, την άφησε για τα μάτια μιας εικοσάχρονης. Μερικοί αισθάνονται ότι μπορούν να παίρνουν σειρά για τη Σακίρα.

Ως κοινός θνητός ειλικρινά απορώ τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό, στην καρδιά, στην ψυχή και στις ορμόνες αυτών των τυχερών ανθρώπων. Εγώ ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι το 1987, ακριβώς πριν 35 χρόνια  η Σίντι Κρόφορντ με άφησε για αυτόν τον ξενέρωτο τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Το ερώτημα βέβαια είναι αν η Σίντι ήξερε ότι τα έχουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ