Κοσμος

Η ισοπέδωση του Τσερνίχιβ στην Ουκρανία - Το βίντεο από drone

Στάχτη και ερείπια άφησαν πίσω τους οι Ρώσοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ερείπια στο Τσερνίχιβ άφησαν πίσω τους οι Ρώσοι
Ερείπια στο Τσερνίχιβ άφησαν πίσω τους οι Ρώσοι © YouTube/Guardian News

Στην Ουκρανία το Τσερνίχιβ έχει μετατραπεί σε ερείπια. Οι σφοδρές μάχες και οι βομβαρδισμοί ερήμωσαν την πόλη στα βόρεια της χώρας. Το βίντεο από drone.

Στην Ουκρανία το Τσερνίχιβ ήταν μια από τις πόλεις στα βόρεια της χώρας που δέχτηκαν σαρωτικούς βομβαρδισμούς από τη Ρωσία. Οι μάχες ανάμεσα στον ουκρανικό στρατό και τις ρωσικές δυνάμεις ήταν σφοδρές.

Στοχεύοντας σε μια μεγάλη επίθεση στο Κίεβο, η Μόσχα είχε επιχειρήσει να καταλάβει το Τσερνίχιβ, το οποίο βρίσκεται βορειοανατολικά από την ουκρανική πρωτεύουσα, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως ορμητήριο.

Η υποχώρηση των Ρώσων και η σταδιακή μεταφορά των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ανατολική Ουκρανία και στα νότια, άφησε πίσω της ερείπια και στάχτη.

Drone στο Τσερνίχιβ επιβεβαιώνει την ισοπέδωση της πόλης

Drone πέταξε πάνω από το Τσερνίχιβ, καταγράφοντας εικόνες απόλυτης καταστροφής. Σπίτια έχουν μετατραπεί σε ερείπια. Οχήματα έχουν γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δρόμοι και υποδομές έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Σε διάφορα σημεία στο Τσερνίχιβ υπάρχουν κατεστραμμένα ρωσικά οχήματα. Διαλυμένα τανκς και οχήματα μεταφοράς στρατιωτών που άφησαν πίσω τους οι Ρώσοι.

Ukraine drone footage shows scale of destruction in Chernihiv

Στις αρχές Απριλίου οι τοπικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι το 70% στην πόλη Τσερνίχιβ έχει καταστραφεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ