Κοσμος

Στο Ιρπίν οι Ουκρανοί σήκωσαν «τείχος» με κατεστραμμένα οχήματα (βίντεο)

Η πολύπαθη πόλη στα περίχωρα του Κιέβου μετρά τις πληγές της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
irpin-cars.jpg

Στην πόλη Ιρπίν, στην Ουκρανία, ένα «βουνό» από διαλυμένα οχήματα έχει σχηματιστεί στα περίχωρα. Οι Ρώσοι έφυγαν και άφησαν πίσω τους καταστροφή.

Στην Ουκρανία η πόλη Ιρπίν κοντά στο Κίεβο δέχτηκε ανελέητο βομβαρδισμό από τη Ρωσία. Η αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων και η μεταφορά των πολεμικών επιχειρήσεων σε Ανατολική Ουκρανία και σε περιοχές στα νότια της χώρας (Μαριούπολη, Ζαπορίζια), άφησε πίσω ερείπια και στάχτες.

Οι Ουκρανοί συγκέντρωσαν σε ένα σημείο τα κατεστραμμένα οχήματα, σχηματίζοντας ένα «βουνό», όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 και την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία χιλιάδες άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους και υπάρχουν φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι πάρα πολύ μεγάλος, καθώς ανακαλύπτεται ο ένας μαζικός τάφος μετά τον άλλο.

Περισσότερa από 5 εκατομμύρια Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν βρει καταφύγιο σε χώρες του εξωτερικού -κυρίως σε Πολωνία, Σλοβακία και Ρουμανία. Την ίδια στιγμή πάνω από 7 εκατ. Ουκρανοί έχουν εκτοπιστεί σε διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Drone στο Ιρπίν στα βόρεια της Ουκρανίας κατέγραψε το «Τείχος» από διαλυμένα οχήματα που σήκωσαν οι Ουκρανοί, καθώς δεν σταματούν να μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι Ρώσοι.

Vehicles destroyed by Russian attacks create auto graveyard in Irpin, Ukraine

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ