Κοσμος

Πούτιν σε Μακρόν: Οι στόχοι της επιχείρησης θα επιτευχθούν

Εξέφρασε νέες απαιτήσεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν © EPA
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν © EPA

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι οι στόχοι της επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία θα επιτευχθούν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι οι στόχοι της επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία - αποστρατιωτικοποίηση και ουδέτερο καθεστώς - θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση, ανέφερε το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν είπε ότι τυχόν προσπάθειες του Κιέβου να καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις θα είχαν ως αποτέλεσμα η Μόσχα να αυξήσει τις απαιτήσεις της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλιας , ο Πούτιν εξέφρασε επίσης τη «διαφωνία» του με το διάγγελμα Μακρόν για την Ουκρανία και απείλησε να προσθέσει «νέες απαιτήσεις» στον ήδη μακρύ κατάλογο των αιτημάτων του για συνομιλίες από το Κίεβο. Ο Μακρόν καταδίκασε χθες απερίφραστα «τη βίαια επίθεση» του Πούτιν κατά της Ουκρανίας επισημαίνοντας ότι εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν, αλλά και ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι δυσκολότερες.

«Η εκτίμηση του προέδρου Μακρόν είναι ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη, δεδομένου του τι του είπε ο Πρόεδρος Πουτίν», σύμφωνα με το Elysée.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε συνομιλία 90 λεπτών με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.