Κοσμος

Τραμπικοί εναντίον Τραμπ για την τρίτη δόση του εμβολίου

Ο πρώην πρόεδρος αντέδρασε λέγοντας «είναι μια μικρή ομάδα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι έκανε την τρίτη δόση και υποστηρικτές του τον γιούχαραν
Οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ © Getty Images/Ideal Image

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Χιούστον, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι έκανε την ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι είναι εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού και με την αναμνηστική δόση, κατά την διάρκεια του The History Tour με τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Μπιλ Ο’ Ράιλι.

«Τόσο ο πρόεδρος όσο κι εγώ είμαστε εμβολιασμένοι», είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ αν έχει κάνει την αναμνηστική δόση και εκείνος απάντησε καταφατικά.

«Κι εγώ» είπε ο Μπιλ Ο’ Ράιλι και κάποιοι από το κοινό άρχισαν να γιουχάρουν. «Μη, μη, μη» είπε επανειλημμένα ο Ντόναλντ Τραμπ στον κόσμο κουνώντας το χέρι του, ενώ σημείωσε ότι αντιδρούσε «μια πολύ μικρή ομάδα»

Στην ίδια εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιχείρησε για μια ακόμη φορά να πάρει τα εύσημα για την ανάπτυξη των εμβολίων κατά του κορvνοϊού. Ακόμη, είπε στους υποστηρικτές του ότι εξυπηρετούν τους αντιπάλους όταν δείχνουν διστακτικότητα απέναντι στο εμβόλιο, ενώ τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας. «Δεν θα έπρεπε να υποχρεώνεστε να το κάνετε, όχι υποχρεωτικότητα. Αλλά πάρτε τα εύσημα», είπε ο Τραμπ στους υποστηρικτές του. 

Ο Τραμπ βρέθηκε θετικός στον COVID-19 τον Οκτώβριο του 2020, λίγες εβδομάδες πριν χάσει τις προεδρικές εκλογές από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε το εμβόλιο για τον COVID-19 λίγο πριν αποχωρήσει από τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.

Στο παρελθόν είχε αποδοκιμαστεί σε μια συγκέντρωση του Αυγούστου στο Cullman της Αλαμπάμα, αφού προέτρεψε τους υποστηρικτές του να εμβολιαστούν.ν«Πιστεύω απόλυτα στις ελευθερίες σας», είπε τότε. «Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Αλλά σας συνιστώ να κάνετε τα εμβόλια. Το έκανα. Είναι καλό!»

Ένα μήνα αργότερα, ωστόσο, φάνηκε επιφυλακτικός με την τρίτη δόση, λέγοντας στη Wall Street Journal ότι «μάλλον δεν θα επιλέξει» μια ενισχυτική δόση «Θα δω τα πράγματα αργότερα», είπε. «Δεν είμαι εναντίον, αλλά μάλλον δεν είναι για μένα».
 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ