Κοσμος

«Θα κάνω τον σκληρό για τις κάμερες» είπε ο Τραμπ στον Πούτιν

«Mαρία Αντουανέτα» η Μελάνια Τραμπ σύμφωνα με νέο βιβλίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Nτόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Οζάκα της Ιαπωνίας το 2019
O Nτόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Οζάκα της Ιαπωνίας το 2019 © Getty Images

Αποκαλύψεις σχετικά με τη στάση του πρώην Αμερικανού Προέδρου μπροστά στις κάμερες με τον Ρώσο ομόλογό του έκανε η πρώην εκπρόσωπος τύπου Στέφανι Γκρίσαμ.

«Εντάξει, θα το παίξω λίγο πιο σκληρός απέναντί σου για λίγα λεπτά. Αλλά είναι για τις κάμερες, και αφού φύγουν, θα μιλήσουμε. Καταλαβαίνεις» φέρεται να είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η  Στέφανι Γκρίσαμ στο επερχόμενο βιβλίο της «I’m Take Your Questions Now: What I saw in the Trump White House». 

Ο διάλογος φέρεται να έλαβε χώρα στη Σύνοδο της G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας, τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με τη Στέφανι Γκρίσαμ.

Στη συνέχεια ο Τραμπ ζήτησε από το προσωπικό να «ξεφορτωθεί» τους δημοσιογράφους για να γίνουν οι κρίσιμες συνομιλίες και είπε στον Πούτιν ότι πιθανότατα εκείνος «δεν είχε το πρόβλημα των ψευδών ειδήσεων στη χώρα του». «Το έχουμε επίσης. Είναι το ίδιο», απάντησε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

Το βιβλίο της πρώην εκπροσώπου του Λευκού Οίκου επί Τραμπ -που ήρθε στην κατοχή της «Washington Post»- αναφέρει μια σειρά από «ατασθαλίες» από τον πρώην Πρόεδρο: Από τα γλυκά μάτια σε μία νεαρή υπάλληλο, την ενορχήστρωση ψεμάτων για το κοινό και την προσπάθεια αποκλεισμού των Μέσων Ενημέρωσης από τον Λευκό Οίκο.

Η Γκρίσαμ μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ έκοβε τα μαλλιά του με «ένα τεράστιο ψαλίδι που πιθανότατα θα μπορούσε να κόψει μια κορδέλα στa εγκαίνια ενός ακινήτου του».

Ο πρώην Πρόεδρος απάντησε στα δημοσιεύματα που επικαλούνται το βιβλίο της Γκρίσαμ, με ανακοίνωση «Αυτό το βιβλίο είναι μια άλλη αξιοθρήνητη προσπάθεια να εξαργυρώσουν κάποιοι τη θητεία του Προέδρου και να πουλήσουν ψέματα για την οικογένεια Τραμπ». Αποκάλεσε δε την Γκρίσαμ «δυσαρεστημένη πρώην υπάλληλο» και είπε ότι οι εκδότες «θα έπρεπε να ντρέπονται για τον εαυτό τους που εκμεταλλεύονται απελπισμένους ανθρώπους».

«Μαρία Αντουάνετα» η Μελάνια Τραμπ σύμφωνα με την Γκρίσαμ

Σύμφωνα με την Γκρίσαμ στην πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ δεν άρεσαν τα καθήκοντα της. Ήθελε μάλιστα να επιστρέψει σύντομα στην ιδιωτική της ζωή και για τον λόγο αυτό είχε φορέσει το περιβόητο τζάκετ με το σύνθημα «I Really Don’t Care, Do U?» (Δεν με νοιάζει, εσάς;). 

Η Γκρίσαμ συγκρίνει την πάλαι ποτέ καλή της φίλη, Μελάνια, με τη Μαρία Αντουανέτα: «Απαξιωτική. Ηττημένη. Αποστασιοποιημένη». Αποκαλύπτει ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ γνώριζε για την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, νωρίτερα απ’ ό,τι πιστευόταν μέχρι τώρα, και μάλιστα αρνήθηκε να την καταδικάσει με δήλωσή της λίγο αφότου οι οπαδοί του άντρα της τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο «ναό της Δημοκρατίας».

«Η πρόθεση πίσω από αυτό το βιβλίο είναι προφανής», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο της Μελάνια Τραμπ μετά τη διαρροή ενός αποσπάσματος που συγκρίνει την πρώην Πρώτη Κυρία με την Μαρία Αντουανέτα. «Είναι μια προσπάθεια να εξαργυρώσει μια κακή θητεία ως εκπρόσωπος Τύπου», αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ