- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φερόμενος ως βιαστής έδεσε μητέρα ενώ βίαζε τα παιδιά της
Η γυναίκα άκουγε τις κραυγές της 17χρονης κόρης και του 11χρονου γιου της
Ο 34χρονος Βρετανός Τζόζεφ ΜακΚαν κατηγορείται για απαγωγές, βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας από 71 έως 11 ετών.
Ύποπτος για δεκάδες βιασμούς κατηγορείται ότι έδεσε μια μητέρα με ηλεκτρικό καλώδιο και την ανάγκαζε να ακούει τις κραυγές των ανήλικων παιδιών ενώ τα βίαζε.
Ο 34χρονος Βρετανός Τζόζεφ ΜακΚαν δικάζεται στο Λονδίνο και οι λεπτομέρειες που ακούγονται εντός της δικαστικής αίθουσας έχουν συγκλονίσει τη βρετανική κοινή γνώμη. Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή ο 34χρονος έντεκα ώρες μετά τον βιασμό της 17χρονης κόρης και του 11χρονου γιου της μητέρας συνέχισε την εγκληματική του δράση. Αιχμαλώτισε μια συνταξιούχο 71 ετών και ένα κορίτσι 13 ετών και στη συνέχεια τις βίασε.
Ο κατηγορούμενος ΜακΚαν από το Χάροου του βόρειου Λονδίνου, χλεύασε τις αστυνομικές αρχές λέγοντας: «αν δεν μπορείτε να με πιάσετε για τις δύο πρώτες υποθέσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να μην έχουν συμβεί».
Ο 34χρονος σκόρπιζε τον τρόμο για δύο εβδομάδες πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Κατηγορείται για απαγωγές, βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας από 71 έως 11 ετών.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της ακροαματικής διαδικασίας η κατηγορούσα αρχή αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του Μακκαν στις 6 Μαΐου.
Οι ένορκοι άκουσαν ότι το πρώτο θύμα του κατηγορούμενου ήταν μια 21χρονη γυναίκα. Της επιτέθηκε ενώ επέστρεφε από νάιτ κλαμπ στο Γουότφορντ. Την απήγαγε αφού της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και της είπε: «Δεν συμφωνώ με τον ξυλοδαρμό των γυναικών». Στη συνέχεια τη βίασε στο κρεβάτι της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ιστορική ανατομία του αμερικανικού λαϊκισμού
H εταιρεία χαρακτήρισε το συμβάν «πρωτοφανές περιστατικό κυβερνοασφάλειας»
Άδεια ράφια στη Βρετανία
Χωρίς τέλος η κόντρα του δημάρχου Νέας Υόρκης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Η επικίνδυνη καθημερινότητα σε μια πλωτή πολιτεία
Παρομοίαζε τη στρατολόγηση γυναικών με το ψάρεμα
Χαλάζι, καταιγίδες και καταστροφές στον Βορρά, πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου και φωτιές στον Νότο
Το αυστριακό κράτος προχώρησε το 2017 στην υποχρεωτική αγορά του κτιρίου
Η πρώτη χώρα της ΕΕ που παίρνει αυτό το μέτρο
Η «άσκηση» που φέρεται να είχε σχεδιαστεί στο πλαίσιο της θεραπείας
Ο Ντραπάτι αντικαθιστά τον Ολεξάντρ Σίρσκι, με απόφαση Ζελένσκι
Στην καριέρα του συνόδευσε με το σαξόφωνό του θρύλους της μουσικής
Ποια θαλάσσια περιοχή δεσμεύει
Η νέα εξαγγελία του νέου πρωθυπουργού στη Βρετανία
Σε βάθος 600 μέτρων ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο
Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά τη διαμάχη
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Xρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 49.000 μυρμήγκια σε πιάτα μέσα σε τέσσερα χρόνια - Κινδυνέυει με φυλάκιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.