- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολική ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας στην Κύπρο.
Τα πάνω κάτω στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης στην Κύπρο. Σε νέα της κατάθεση η Βρετανίδα παραδέχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός, ενώ υποστήριξε πως είχε σεξουαλικές επαφές με τη θέλησή της με ορισμένους από τους 12 Ισραηλινούς, που είχαν τεθεί υπό κράτηση. Ήδη, 5 από τους 12 συλληφθέντες είχαν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε με στοιχεία πως δεν βρίσκονταν καν στο δωμάτιο της ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Νάπα, όταν εκτυλίχθηκε το γεγονός. Η υπόθεση είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις, με εκτενή άρθρα τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στο Ισραήλ.
Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 19χρονης, αφότου έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων. Η νεαρή κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν.
Τι συνέβη
Η 19χρονη παραδέχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός, όταν παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό που έδειχνε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Θέλοντας να δικαιολογήσει την καταγγελία της, υποστήριξε ότι είχε συμφωνήσει να κάνει σεξ με τέσσερις Ισραηλινούς.
Κατά τη διάρκεια, όμως, της ερωτικής πράξης διαπίστωσε ότι την κινηματογραφούσαν, με αποτέλεσμα να αισθανθεί θιγμένη και θυμωμένη, αποφασίζοντας να τους καταγγείλει για βιασμό.
Δικαίωση
Ο συνήγορος υπεράσπισης των Ισραηλινών ανέφερε ότι η Βρετανίδα εργαζόταν στο ξενοδοχείο, όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν, και «επέλεγε» άνδρες με τους οποίους πήγαινε στο δωμάτιό της και έκανε σεξ.
«Όπως σας είχα πει δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν για διακοπές στην Αγία Νάπα, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Σήμερα, θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης, με πολύ επαγγελματισμό» τόνισε ο δικηγόρος.
Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη
Την ερχόμενη Δευτέρα η 19χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης με το αδίκημα της πρόκλησης δημόσιας βλάβης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συγκεκριμένα μέτρα μείωσης των κινδύνων πρέπει να εφαρμοστούν»
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό
«Όπως βλέπετε, θα γεννήσω από στιγμή σε στιγμή», είπε στην τελευταία ενημέρωση πριν γίνει για δεύτερη φορά μητέρα
Θα σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ;
Ο άνδρας παραδέχτηκε την πράξη του και εξήγησε ότι το έκανε «για πλάκα»
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η πληγή θα κλείσει σε περίπου έναν μήνα
Μήνυση από τη μετεωρολογική υπηρεσία της Γαλλίας
Η χώρα ελπίζει ότι με την ήττα του Όρμπαν τα δεδομένα θα αλλάξουν
Τα μέλη της συμμορίας είναι γεννημένα μεταξύ 2012 - 2015
Σε πλήρη πολεμικό συντονισμό Ισραήλ και ΗΠΑ
Οι κατηγορίες πριν και μετά τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο δούκας του Σάσεξ απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των σφαγών που αποδίδονται στον ρωσικό στρατό στην Μπούτσα
Ο Τζον Άμπεντσαϊν έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά από σύλληψη για υλικό παιδικής πορνογραφίας
Αποκαλύψεις του BBC - Στέγαζε γυναίκες σε πολυτελή διαμερίσματα, ενώ η βρετανική αστυνομία αρνούνταν να τον ερευνήσει
Συνεχίζεται η πίεση των ΗΠΑ προς τους συμμάχους της
Τι κι αν το YouTube τον πετάει από την πλατφόρμα, ο influencer συνεχίζει τα ακραία challenges
Κύμα κυβερνοεπιθέσεων μέσω Signal πλήττει υψηλόβαθμους πολιτικούς και διπλωμάτες
«Κανείς δεν περνάει τα Στενά χωρίς την άδειά μας», δήλωσε ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ
«Η Ελλάδα παίζει ήδη ρόλο σταθεροποιητή και την επόμενη μέρα θα είναι ακόμη πιο κρίσιμη», τόνισε στην ATHENS VOICE o Αμερικανός διπλωμάτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.