Ο 7χρονος Τζέις έστειλε γράμμα στον μπαμπά του στον Παράδεισο - Και το ταχυδρομείο το...παρέδωσε (εικόνα)
Η απάντηση του ταχυδρομείου στον μικρό
Είναι από εκείνες τις ιστορίες που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ο μπαμπάς του 7χρονου Τζέις Χάιντμαν από την Αγγλία μένει πια στον Παράδεισο αλλά ο μικρός του έστειλε ένα γράμμα. Η χαρά του ήταν απίστευτη μάλιστα όταν έλαβε μία επιστολή από το Ταχυδρομείο, που με τον πιο γλυκό τρόπο, τον διαβεβαίωνε ότι αν και το ταξίδι ήταν δύσκολο, τελικά το γράμμα του έφτασε στον προορισμό του, στον μπαμπά του.
Το θέμα κοινοποίησε η μητέρα του μικρού με ανάρτησή της στο facebook, ευχαριστώντας το ταχυδρομείο για την απίστευτη αυτή κίνηση ανθρωπιάς.
«Πριν από λίγες εβδομάδες ο 7χρονος μου γιος έστειλε αυτό το γράμμα στον μπαμπά του στον παράδεισο και σήμερα πήρε μια υπέροχη απάντηση από τον ταχυδρόμο. Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω πόσο ευτυχισμένος είναι που ο μπαμπάς του πήρε το γράμμα του ... δεν χρειαζόταν να μπείτε στον κόπο, θα μπορούσατε να το αγνοήσετε αλλά το γεγονός ότι καταβάλατε την προσπάθεια για ένα μικρό αγόρι που δεν γνωρίσατε ποτέ, αυτή είναι μία τόση γλυκιά κίνηση από το Ταχυδρομείο, που μόλις αποκαταστήσατε την πίστη μου στην ανθρωπότητα και σας ευχαριστώ ειλικρινά, σημαίνει τα πάντα για εκείνον. Παρακαλώ μοιράστε την είδηση έτσι ώστε όλο το προσωπικό στο ταχυδρομείο να μάθει πόσο ευγνώμονες είμαστε. Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα».
Το μικρός στο γράμμα του έγραφε «Κύριε Ταχυδρόμε, μπορείς να πας αυτή την κάρτα γενεθλίων στον μπαμπά μου στον ουρανό, σε παρακαλώ»
Σε απάντηση στην επιστολή του Τζέις, ο Σον Μίλιγκαν των βρετανικών ταχυδρομείων έγραψε «Ήθελα απλώς να αδράξω την ευκαιρία και να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω πως πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σου στον πατέρα σου στον παράδεισο. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στο ταξίδι προς τον ουρανό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 50χρονος δράστης της επίθεσης στην παραλία
Μέσα σε λίγα λεπτά, 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
Τι οφείλουμε στη νέα γενιά
Η πρώτη γυναίκα «C» της MI6 για υβριδικό πόλεμο και παγκόσμια αστάθεια
Θρήνος στην Αυστραλία μετά την τρομοκρατική επίθεση σε εβραϊκή γιορτή
Βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο σπίτι τους
Γνωστός στις αρχές ο 24χρονος, έξι όπλα είχε στο όνομά του ο πατέρας
Οι αρχές χαρακτήρισαν το χτύπημα «τρομοκρατικό» και «αντισημιτικό»
Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπεσε σε γκρεμό
Δεν αναζητείται τρίτο άτομο, ανακοίνωσε η αστυνομία
«Παρά τη λογοκρισία θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε ανεξάρτητα», τόνισε η διευθύντρια Μπάρμπαρα Μάσινγκ
Τουλάχιστον 40 οι τραυματίες
Σε επιφυλακή οι Αρχές σε Βερολίνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας Ισραηλινός πολίτης
Ο αλ Αχμεντ νοσηλεύεται μετά από δύο τραύματα που έφερε από πυροβολισμούς
Σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης οι Αρχές
12 οι νεκροί και 29 τραυματίες, η επίσημη ενημέρωση
Περισσότεροι από 400 αστυνομικοί στις έρευνες
Ο πρόεδρος του Ισραήλ καταγγέλλει «σκληρή επίθεση εναντίον Εβραίων»
Σκληρές εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στην παραλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.