Trending Now

MasterChef: Ο «θείος Λεώ» ξέρει το κόλπο για σωστό αυγολέμονο

Τα... φιλάκια και η ατάκα σε Κοντιζά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέρει ότι μόνο με φιλάκια γίνεται το σωστό αυγολέμονο
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέρει ότι μόνο με φιλάκια γίνεται το σωστό αυγολέμονο © YouTube/MasterChef/Greece

Στο MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέρει ότι το αυγολέμονο, για να μην κόψει, χρειάζεται φιλάκια. Η επική ατάκα του στον Σωτήρη Κοντιζά.

Στo MasterChef οι auditions συνεχίζονται, με τους παίκτες να παρουσιάζουν τα πιάτα τους στους κριτές. Ορισμένες συνταγές είχαν και αυγολέμονο, με κάποιους παίκτες του MasterChef 6 να στέλνουν φιλάκια, την ώρα που το ετοίμαζαν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έδειξε να εκπλήσσεται, την ώρα που ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έκρυψε την απορία του.

Ο θείος «Λεώ» είπε άλλη μια επική ατάκα, κάνοντας viral το αυγολέμονο στο Twitter. «Τι με κοιτάς; Η γιαγιά σου, όχι από το Τόκιο, αλλά από εδώ, δεν έστελνε φιλάκια;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον Σωτήρη Κοντιζά.

Όταν, μάλιστα, μια άλλη παίκτρια έστειλε φιλάκια την ώρα που έφτιαχνε το αυγολέμονο, ο Κουτσόπουλος είπε απευθυνόμενος στον Κοντιζά: «Όταν τα λέει ο Θείος Λεωνίδας ότι τα παραδοσιακά αυγολέμονα γίνονται με φιλάκια, δεν τον ακούει κανείς».

«Εμείς προσεγγίζουμε επιστημονικά τη μαγειρική. Αυτά τα κάνετε εσείς» απάντησε με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η χημεία ανάμεσα στους τρεις κριτές του MasterChef είναι και φέτος ιδανική. Τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 μέχρι και το πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου.

MasterChef 2022 | Το παραδοσιακό αυγολέμονο θέλει...φιλάκια!

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ