Trending Now

Παίκτρια MasterChef σε κριτή: «Μην πείτε όχι, θα βρω πού μένετε»

Πώς αντέδρασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αναστασία στο MasterChef 6
Η Αναστασία στο MasterChef 6 © YouTube/MasterChefGreece

Η Αναστασία στο MasterChef δεν έκρυψε την αδυναμία της για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω πού μένετε» είπε στον κριτή.

Στο MasterChef η Αναστασία με καταγωγή από τη Ρωσία μπήκε φουριόζα, αποφασισμένη να πείσει τους κριτές να της δώσουν την ποδιά. Η Αναστασία επέλεξε να μαγειρέψει μακαρονάδα με άνιθο, βότκα, παρμεζάνα και σολομό.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης δοκίμασαν το πιάτο της, διαπιστώνοντας ότι υπήρχε μεγαλύτερη υγρασία από αυτήν που έπρεπε να έχει η μακαρονάδα.

Επίσης, η παίκτρια του MasterChef 6 είχε βράσει τα ζυμαρικά από πριν, με αποτέλεσμα να «φουσκώσουν» και να μην φαίνονται φρέσκα. Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε για να δοκιμάσει το πιάτο, η Αναστασία δεν έκρυψε την αδυναμία της στον συγκεκριμένο κριτή. «Να σας δούμε και από κοντά» είπε, απευθυνόμενη στον «θείο Λεώ».

Και πρόσθεσε: «Έχω και πρώην πεθερά από τον Πύργο Ηλείας. Να μου πείτε ναι, γι' αυτό το είπα. Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω πού μένετε. Με την πεθερά έχω ακόμα καλές σχέσεις. Ρώσικη απειλή. Ναι, ήταν λίγο χοντρό».

 

Πώς τα πήγε η Αναστασία στο MasterChef - Η ατάκα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Νομίζω ότι έπρεπε τα μακαρόνια να τα βράσετε εδώ. Αυτό θα βοηθούσε για να μη φουσκώσουν» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, απευθυνόμενος στην Αναστασία. «Το πιάτο έχει κάποια θέματα» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης. Και οι δύο κριτές είπαν «όχι».

«Δεν θα σε αφήσω να φύγεις με τρία "όχι", επειδή είσαι γλυκύτατη και θα ψάξεις και πού μένω. Επομένως από εμένα είναι ένα τεράστιο "ναι"» τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef 2022 - Αναστασία - Audition - Επεισόδιο 4

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ