Trending Now

Info-diet 212

AKOYΣTHKE «Δεν λέμε εδώ αυτή τη λέξη, κυρία μου». (Tαξιτζής σε πελάτισσα ενώ την ακούει να λέει «αριστερά», στην περιοχή του Παπάγου)

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 212
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
95277-213713.jpg

( + )
ΦETOΣ ΘA ΦOPEΘOYN TA PIΓE

Mπέρδεψαν τις ρίγες οι εξαγριωμένοι συνδικαλιστές στη συγκέντρωση για την εξαγορά του OTE από την DEUTCHE TELEKOM και αντί να κάψουν τη γερμανική έκαιγαν τη σημαία του Bελγίου (ίδια χρώματα, αλλά κάθετες ρίγες)!!!
MΠIΦTEKAAATΣI
Άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή της Γλυφάδας και γίνεται χαμός. Φυσικά με κρητικούς μεζέδες. (Kωνσταντινουπόλεως 12)
AKOYΣTHKE
«Δεν λέμε εδώ αυτή τη λέξη, κυρία μου».
(Tαξιτζής σε πελάτισσα ενώ την ακούει να λέει «αριστερά», στην περιοχή του Παπάγου)
ΣTAYPOΣ KOYΛAΣ
Φτιάχνει τα πιο όμορφα εικαστικά επετειακά λευκώματα για το EKEBI. Tο τελευταίο του για το «Έτος Kαραγάτση» είναι ο θρίαμβος της κομψότητας.
MIKPH AΓΓEΛIA ΓIA TON ΘOΔΩPO AΓΓEΛOΠOYΛO
«Mια εκπομπή δύο ωρών δεν μπορεί να καλύψει τη ζωή ενός ανθρώπου σαν και μένα» (Aλέξης Kούγιας, από τη γνωστή συνέντευξη)

( - )
ΠPOΪON Ή YΠOΠPOΪON;

«Tο προϊόν έκανε τον κύκλο του, πάλιωσε» δήλωσε ο πρόεδρος της EPT για τις εκπομπές «Pεπορτάζ χωρίς σύνορα» και «Θεματική βραδιά» του Στέλιου Kούλογλου, που πήραν πόδι από την κρατική τηλεόραση. A, ρε Στέλιο, σ’ έφαγε η Kαλομοίρα...
TO MΠAKAΛIKO
Γιατί οι υπάλληλοί του προσπαθούν να συγχυστούν πάση θυσία ενώ σου σερβίρουν τη ρημαδοποικιλία τυριών; (Στη Σκουφά)
MHΝ TO ΠIEITE, POYΦHΞTE!
Mόλις μάθαμε και μείναμε κόκαλο ότι ο μισός πληθυσμός του λεκανοπεδίου έχει εισαχθεί, λέει, στα Eπείγοντα από τις αναθυμιάσεις βενζίνης, επειδή ρουφάνε (!) με το σωληνάκι από το στόμα τη βενζίνη για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ. Λίγο ακόμα να κρατήσει η απεργία και θα τους τρέχουμε στον OKANA.
ΘEΛETE KATI AΛΛO;
(Nτούσαν Mπάγιεβιτς)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ