Trending Now

Λάμψη Ροναλντίνιο στο ελληνικό survivor - «Μάγεψε» στον Άγιο Δομίνικο

«Μας έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές - Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη» - Αποθέωση για τον Βραζιλιάνο στο Χ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάμψη Ροναλντίνιο στο ελληνικό survivor - «Μάγεψε» στον Άγιο Δομίνικο
Λάμψη Ροναλντίνιο στο ελληνικό survivor - «Μάγεψε» στον Άγιο Δομίνικο © Skai/Youtube

Ροναλντίνιο: Λάμψη στο ελληνικό survivor - «Μας έχει χαρίσει τόσες ομόρφες στιγμές - Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη» - Αποθέωση για τον Βραζιλιάνο στο Χ

Ο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο Γκάουσο έκανε την εμφάνισή του στο ελληνικό survivor και προκάλεσε πάταγο. Σε κάθε άγγιγμα με την μπάλα γνώριζε την αποθέωση από τις δύο ομάδες καθώς οι περισσότεροι δε μπορούσαν να πιστέψουν πως έβλεπαν από κοντά έναν «μάγο» του ποδοσφαίρου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czehotifgm4p)

Ο Βραζιλιάνος σταρ έπαιξε μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί σε έναν αγώνα ποδοβόλεϊ και αρχικά είχε αντίπαλο τον πρώην ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czei1xmyqrvd)

Τα πρώτα δύο σετ ήταν ντέρμπι μέχρι τον τελευταίο πόντο και, όπως φάνηκε, ο Βραζιλιάνος ζορίστηκε να κερδίσει τον Σάββα Γκετσογλου και τον El Mago, με το σκορ να είναι 23 - 21. Το τρίτο σετ τελείωσε πιο γρήγορα (21 - 15) , με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 3 - 0.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czej3e3l4bap)

Αποθέωση από το Χ

Οι χρήστες του Χ ξεσηκώθηκαν με την παρουσία του Ροναλντίνιο στον Άγιο Δομίνικο και αποθέωσαν τον Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστή που σε όλα τα πλάνα ήταν με το ίδιο χαμόγελο όπως και όταν αγωνιζόταν και «μάγευε» με τις επιδόσεις του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ