Trending Now

Scorpios Music Bar: Το μαγαζί στην Καλλιθέα που έγινε viral στο TikTok

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για εσένα»

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η διασκεδαστική πλευρά του μάρκετινγκ μέσα από τον κόσμο του  TikTok
© Instagram @ scorpios_musicbar_athens

Scorpios Music Bar: Το TikTok του μαγαζιού στην Αθήνα έγινε viral και πλέον το αντιγράφουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις 

ΤikTok, η πλατφόρμα που γεννάει trends, διασκεδάζει, κάποιες φορές ενημερώνει και σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει. Δεν είναι τυχαίο που πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, καθώς προσφέρει σύντομο, απλό και απολαυστικό περιεχόμενο, κρατώντας μας παρέα ανά πάσα στιγμή. Όπως χθες, που ξαφνικά πολλοί μείναμε εκτός messenger και Instagram ζώντας έναν μικρό πανικό, η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να βρούμε παρηγοριά στο TikTok ή στο X. Όσοι είστε φαν της πρώτης επιλογής, ενδεχομένως έχετε ακούσει διάφορους viral ήχους, κυρίως αστείους, οι οποίοι μερικές φορές σας ξεσηκώνουν και καταλήγετε να δημιουργείτε βίντεο με την παρέα. 

Αυτές τις ημέρες ο ήχος που πρωταγωνιστεί είναι η φράση «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για εσένα» με μια ελαφρώς ξένη προφορά. Σε μία προσπάθεια για προώθηση του μαγαζιού Scorpios Music Bar, αναδείχθηκε το viral βίντεο των ημέρων, χαρίζοντας ευχάριστο content στο διαδικτυακό κοινό και πετυχαίνοντας τον αρχικό του σκοπό. Έγινε ακόμα πιο γνωστό, με όλο και περισσότερο κόσμο που εκτίμησε το χιούμορ του να αποφασίζει να το επισκεφτεί.

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Μην περιμένετε να δείτε κάποια υπερπαραγωγή σε αυτό το TikTok, αντιθέτως, το σενάριο είναι πολύ απλό. Μία υπάλληλος του καταστήματος μας καλωσορίζει στο Scorpios Music Bar, παρουσιάζοντας το ιδανικό μέρος για διασκέδαση και ποτό. Το βίντεο κλείνει με το τηλέφωνο του μαγαζιού και τη διεύθυνση. Κάπως έτσι, γνωρίσαμε μέσα σε ένα μόλις λεπτό το προσωπικό του καταστήματος, τα ποτά που διαθέτει (Αbsolut, Gordon’s, Martini) και ανακαλύψαμε ένα νέο bar στην Καλλιθέα. Δίχως πίσω κείμενο, μηνύματα και ιδιαίτερο budget, ατό το βίντεο στο TikTok συγκεντρώνει σήμερα περισσότερες από 28 εκατομμύρια προβολές. 

@danouuz

Σας περιμενουμε στο Καφενειο Αγγελάκη στην Άνω Ποριά, για να διασκεδασουμε μαζι!

♬ original sound - Danae Pappa

Πάνω στο ίδιο «σενάριο» πάτησαν διάφοροι επιχειρηματίες, influencers, ακόμα και παρουσιαστές εκπομπών, θέλοντας να προωθήσουν τις εταιρίες τους. Από την Ιωάννα Τούνη μέχρι την Κατερίνα Ζαρίφη, η φράση «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για εσένα» ταξιδεύει σχεδόν σε όλη την πλατφόρμα, διαφημίζοντας ταυτόχρονα έμεσα ξανά και ξανά το Scorpios Music Bar. Σήμερα άλλωστε, στόχος είναι να κρατήσεις το κοινό όσο το δυνατόν περισσότερο στην οθόνη, να μη σκρολάρει απευθείας στο επόμενο βίντεο και να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του σε εσένα. 

@j.touni

Τα Σαββατόβραδα μας 😂❤️🦂 @Emily Alexia @JokesOnyou

♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Το viral TikTok του καταστήματος στην Καλλιθέα μάλλον δεν χρειάστηκε ώρες brain storming, σίγουρα όμως έδειξε στο κοινό τι θα πει engagement. Η δύναμη των social media είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο νομίζουν μερικοί, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως η επιρροή τους δεν σταματάει μόνο στις εφήμερες τάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ