Trending Now

Χειροπέδες στην διάσημη πορνοστάρ Λίζα Αν γιατί κατέγραφε stand up comedy παράσταση με το κινητό της

Η ίδια ανέφερε πως «δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν ακούμπησα το τηλέφωνό μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Χειροπέδες στην Λίζα Άν γιατί κατέγραφε stand up comedy παράσταση
© Michael Stewart/WireImage/Getty Images/Ideal Image

ΗΠΑ: Χειροπέδες στην Λίζα Αν γιατί κατέγραφε stand up comedy παράσταση με το κινητό της 

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η διάσημη πρώην πορνοστάρ Λίζα Αν καθώς συνελήφθη κατά τη διάρκεια stand up comedy παράστασης στις ΗΠΑ.

Καταγγελία ότι χρησιμοποιούσε το κινητό της

Η Άν είχε πάει στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, προκειμένου να παρακολουθήσει παράσταση του κωμικού Ματ Ράιφ. Όπως ισχυρίζεται η ίδια όμως, κάποιος από το κοινό κατήγγειλε πως χρησιμοποιούσε το κινητό της κατά την διάρκεια της παράστασης, με αποτέλεσμα να φτάσει η αστυνομία στο σημείο και να την συλλάβει.

Η ίδια ανέφερε πως «δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν ακούμπησα το τηλέφωνό μου. Ήθελα να δω τον Ματ Ράιφ που είναι φίλος μου», ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με νέο ποστάρισμα.

Σε αντίθεση πάντως με πολλούς διάσημους κωμικούς, ο Mατ δεν χρησιμοποιεί κάποια αυστηρή πολιτική για να αποτρέψει την καταγραφή των show του. Ωστόσο, αποθαρρύνει τους ανθρώπους να τραβούν φωτογραφίες ή να καταγράφουν βίντεο ώστε να σταματήσουν να διαρρέουν τα αστεία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πιο γνωστή ίσως πορνοστάρ του πλανήτη

Αν και έχει αποσυρθεί από τον χώρο, έχει στη συλλογή της δεκάδες βραβεία, ενώ σύμφωνα με το Imdb, την έχουμε δει σε 353 διαφορετικές ερωτικές ταινίες ως ηθοποιός, σε 17 είχε το ρόλο της σκηνοθέτριας και σε 5 υπήρξε παραγωγός.

Η Λίζα Αν, έχει γράψει τη δική της ιστορία στην παγκόσμια βιομηχανία του πορνό. Η Λίζα Αν έχει αφήσει πίσω της τον ερωτικό κινηματογράφο και έχει αφοσιωθεί στο κανάλι της στο Youtube, όπου καλεί αρκετούς πρώην συναδέλφους της (και όχι μόνο), παίρνοντάς τους συνεντεύξεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ