Κοσμος

Νεκρή στα 43 της η πορνοστάρ Τζέσι Τζέιν

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HΠΑ: Νεκρή η πορνοσταρ Τζέσι Τζέιν
© screenshot/youtube

HΠΑ: Νεκρή η πορνοσταρ Τζέσι Τζέιν από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η Τζέσι Τζέιν άλλοτε διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία, η οποία στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών με τον υψηλότερο προϋπολογισμό στην ιστορία των πορνογραφικών ταινιών, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών την Τετάρτη σε ένα σπίτι στην Οκλαχόμα.

Η αιτία πιστεύεται ότι ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών, δήλωσε ο υπαστυνόμος Φρανσίσκο Φράνκο του αστυνομικού τμήματος στο Μουρ της Οκλαχόμας όπου η Τζέιν και ο φίλος της, Μπρετ Χασενμούλερ βρέθηκαν νεκροί.

Η Τζέιν ήταν περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στη σειρά ταινιών «Πειρατές», όπου υποδύεται την πρώτη αξιωματικό σε ένα πλοίο με ναυτικούς που κυνηγούν μια συμμορία κακών πειρατών. Η Digital Playground ξόδεψε 1 εκατομμύριο δολάρια για την πρώτη ταινία το 2005 και 8 εκατομμύρια δολάρια για τη συνέχεια του 2007, «Πειρατές ΙΙ: Η εκδίκηση του Στανέτι», ποσά αξιοσημείωτα σε σύγκριση με το χαμηλότερο κόστος των ταινιών της βιομηχανίας.

Jesse Jane, Pornographic Film Star, Dies at 43
© EPA/JULIAN SMITH

Αποσύρθηκε από τον χώρο το 2007, ενώ στη συνέχεια στράφηκε στη δημιουργία της δικής της σειράς σεξουαλικών παιχνιδιών.

«Μπήκα στο πορνό την τέλεια στιγμή, όταν οι πορνοστάρ είχαν σημασία», δήλωσε στο GQ το 2018. «Ήταν μεγάλες, γοητευτικές. Μπαίνατε σε ένα δωμάτιο, γυρνούσαν τα κεφάλια. Όλοι ήξεραν ποιος ήσουν, επειδή στην πραγματικότητα έπρεπε να αγοράσουν το προϊόν σου ή τα DVD σου, τα πάντα Αλλά, το διαδίκτυο τελειώσε τα πάντα».

Με πληροφορίες από New York Times

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ