Trending Now

Σάλος από το φιλί στο στόμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του

Και δεν είναι η πρώτη φορά

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ντέιβιντ Μπέκαμ © Instagram

 Στο νέο βίντεο πρίν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλήσει την κόρη του, η Χάρπερ βάζει πούδρα στο πρόσωπο του πατέρα της υπό τους ήχους του τραγουδιού Style της Τέιλορ Σούιφτ.

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φιλά ξανά στο στόμα την 12χρονη κόρη του, Χάρπερ. Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχη ανάρτηση είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Συγκεκριμένα, στο νέο βίντεο φαίνεται η Χάρπερ να βάζει πούδρα στο πρόσωπο του πατέρα της υπό τους ήχους του τραγουδιού Style της Τέιλορ Σούιφτ και στην συνέχεια να σκύβει προς τον πατέρα της ο οποίος την φιλά στο στόμα.

Η προετοιμασία του Μπέκαμ για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ήταν και η αφορμή για το φιλί στο στόμα ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. 

«Ωραία η σχέση πατέρα και κόρης αλλά το φιλί στο στόμα δεν μου φαίνεται σωστό. Είναι μια νεαρή κυρία τώρα και όχι βρέφος», σχολίασε χρήστης στο Instagram σχολιάζοντας το βίντεο που ανέβασε ο Μπέκαμ. 

Πάντως σημειώνεται πως υπήρξαν και εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον παλαίμαχο άσο: «Aυτό είναι κάτι πολύτιμο», «κάθε κορίτσι χρειάζεται έναν πατέρα σαν κι αυτόν», «λιώνω με το βίντεο, τι καταπληκτικός πατέρας και τι πρότυπο», «μην ντρέπεσαι που φιλάς την κόρη σου, η σχέση σας είναι πανέμορφη», ανέφεραν μεταξύ άλλων άλλοι χρήστες στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ