Trending Now

Ο παραολυμπικονίκης Νίκος Παπαγγελής ποδηλατεί στην Παραλιακή - Η «αποθέωση» του Δ. Παπανικολάου

«Να τα βλέπουν τα δεν μπορώ μου» έγραψε ο πρώην μπασκετμπολίστας

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδηλάτης με ένα πόδι οδηγεί στην Παραλιακή
© Facebook / Papanikolaou Dimitris

Νίκος Παπαγγελής: Ποδηλατεί στην Παραλιακή - Το βίντεο του Δημήτρη Παπανικολάου

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου, δημοσίευσε τη Δευτέρα (4.9) βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας ποδηλάτης που έχει ένα πόδι και έστειλε το δυνατότερο μήνυμα της ημέρας. 

Ο άνδρας κυκλοφορεί στη δεξιά λωρίδα. Όπως θα δείτε στο βίντεο, φορά στολή ποδηλασίας και προστατευτικό κράνος. Ο Δημήτρης Παπανικολάου φαίνεται να βρίσκεται με το αυτοκίνητό του πίσω από τον ποδηλάτη και να καταγράφει την πορεία του για αρκετά δευτερόλεπτα. Όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, ο ποδηλάτης δεν είναι άλλος από τον παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Σήμερα στην παραλιακή είδα έναν ποδηλάτη με 1 πόδι και άνοιξα το κινητό για να το δείξω στην κόρη μου και να το βλέπουν τα δεν μπορώ μου…. Η μπλούζα έγραφε Ireland και λέω αρχικά μέσα μου ίσως από κάποια ξένη αποστολή. Λέω τελικά θα πάω δίπλα του να του πω στα Αγγλικά ένα μπράβο. Εκεί με περίμενε μια ανταπόκριση από τον ίδιο, που μου έφτιαξε τη διάθεση αφού τελικά ήταν Έλληνας. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω το όνομα σου, αλλά ότι σου είπα από το παράθυρο ισχύει. Εγώ θαυμάζω εσένα, μου έφτιαξες την εβδομάδα», έγραψε ο Δημήτρης Παπανικολάου. 

Σήμερα στην παραλιακή είδα έναν ποδηλάτη με 1 πόδι και άνοιξα το κινητό για να το δείξω στην κόρη μου και να το βλέπουν τα δεν μπορώ μου…. Η μπλούζα έγραφε Ireland και λέω αρχικά μέσα μου ίσως απο κάποια ξένη αποστολή . Λέω τελικά θα πάω δίπλα του να του πω στα Αγγλικά ένα μπράβο . Εκεί με περίμενε μια ανταπόκριση απο τον ίδιο, που μου έφτιαξε την διάθεση αφού τελικά ήταν Έλληνας. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω το όνομα σου, αλλά ότι σου είπα απο το παράθυρο ισχύει. Εγώ θαυμάζω εσένα, μου έφτιαξες την εβδομάδα ❤️🙏

Posted by Papanikolaou Dimitris on Monday, September 4, 2023

Ποιος είναι ο παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής

Ο Νίκος Παπαγγελής γεννήθηκε στις 23/07/1999 στο Ρίο της Πάτρας. Με τον πρωταθλητισμό αποφάσισε να ασχοληθεί μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο. Οι γιατροί χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το πόδι. Τη μεγαλύτερή του διάκριση την κατέλαβε το 2018, όταν ήρθε στην 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου στο Έμεν της Ολλανδίας, στο αγώνισμα της αντοχής. «Η πιο έντονη στιγμή που θυμάμαι από τον πρωταθλητισμό είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ολλανδία, όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού και κατάλαβα ότι είχα κερδίσει το πρώτο μου μετάλλιο σε διεθνές επίπεδο. Καθώς και η στιγμή της απονομής του μεταλλίου. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψω τον πρωταθλητισμό. Σίγουρα υπάρχουν δύσκολες μέρες αλλά ποτέ δεν το έχω σκεφτεί. Είναι αυτό που με γεμίζει σαν άνθρωπο και αυτό που με έκανε να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να κατακτήσω ένα μετάλλιο σε Παρα-Ολυμπιακούς αγώνες και σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ