Trending Now

Έλληνες πολιτικοί έγιναν «Barbie» και «Ken»

Πώς μοιάζουν Μητσοτάκης, Αχτσιόγλου, Κουτσούμπας και Πολάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλληνες πολιτικοί ως Barbie και Ken
© Barbie.me

Έλληνες πολιτικοί ως «Barbie» και «Ken» - Η μεταμόρφωσή τους με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, Έλληνες πολιτικοί έγιναν «Barbie» και «Ken». Πώς μοιάζουν, λοιπόν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές στον κόσμο της θρυλικής κούκλας. 

Η εφαρμογή στον ιστότοπο BaiRBIE.me μετέτρεψε τους Έλληνες πολιτικούς σε κούκλες. Στις γυναίκες συναντάμε «φουσκωμένα» μαλλιά, στους άνδρες αθλητικά σώμα. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η επιρροή που έχει η ταινία για τη θρυλική κούκλα. 

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου
Σωκράτης Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δημήτρης Κουτσούμπας
Δημήτρης Κουτσούμπας
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης
Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας
Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος

Σαρωτικό το «Barbie» στο box office

Η ταινία «Barbie» κατέρριψε το ρεκόρ εισιτηρίων που είχε μέχρι τώρα η υπερπαραγωγή με υπερήρωες του 2008 του Κρίστοφερ Νόλαν, «The Dark Knight». Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ, βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Mattel άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους την περασμένη Παρασκευή.

Έκανε πρεμιέρα την ίδια μέρα με τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer» με τις δύο νέες κυκλοφορίες να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και να αναφέρονται ως «Barbenheimer».

Σύμφωνα με το Variety, πέντε μέρες μετά την έναρξη προβολής της «Barbie» οι εισπράξεις της ταινίας με πρωταγωνιστές τη Μάργκο Ρόμπι ως τη διάσημη κούκλα και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κεν ήταν πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης τη Δευτέρα μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της είχε εισπράξεις 26 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ